Washington Wizards vs Los Angeles Clippers

Washington Wizards vs Los Angeles ClippersWashington WizardsLos Angeles Clippers

­čĆÇ 2024-02-01 – NBA

 

Washington Wizards vs Los Angeles Clippers Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Washington Wizards tegen Los Angeles Clippers in de NBA begint om 01:00 op 2024-02-01. De thuisploeg komt met 9 overwinningen uit de laatste 46 gespeelde wedstrijden, terwijl Los Angeles Clippers een 0.667 procent winstpercentage heeft uit de laatste 45 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Washington Wizards met 0 overwinningen thuis, terwijl Los Angeles Clippers 2 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Washington Wizards een gemiddeld puntenverschil van -8.8 punten, terwijl Los Angeles Clippers een gemiddeld puntenverschil van 6.1 punten heeft:

  • Washington Wizards: 115.2 gemiddelde punten voor, 124 gemiddelde punten tegen
  • Los Angeles Clippers: 117.9 gemiddelde punten voor, 111.8 gemiddelde punten tegen

Washington Wizards vs Los Angeles Clippers Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Washington Wizards en Los Angeles Clippers:

Datum Uitslagen
2022-12-17 Los Angeles Clippers 102 – 93 Washington Wizards
2022-12-11 Washington Wizards 107 – 114 Los Angeles Clippers
2022-03-10 Los Angeles Clippers 115 – 109 Washington Wizards
2022-01-26 Washington Wizards 115 – 116 Los Angeles Clippers

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Washington Wizards tegen Los Angeles Clippers wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Washington Wizards vs Los Angeles Clippers Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Washington Wizards en Los Angeles Clippers en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Washington Wizards vs Los Angeles Clippers Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Washington Wizards tegen Los Angeles Clippers die in de NBA op 2024-02-01 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Washington Wizards vs Los Angeles Clippers Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Washington Wizards tegen Los Angeles Clippers die in de NBA op 2024-02-01 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Washington Wizards tegen Los Angeles Clippers?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Washington Wizards tegen Los Angeles Clippers, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Washington Wizards vs Los Angeles Clippers?

Verifieer je leeftijd