Washington Wizards vs Milwaukee Bucks

Washington Wizards vs Milwaukee BucksWashington WizardsMilwaukee Bucks

­čĆÇ 2024-04-03 – NBA

 

Washington Wizards vs Milwaukee Bucks Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Washington Wizards en Milwaukee Bucks en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Washington Wizards vs Milwaukee Bucks Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Washington Wizards tegen Milwaukee Bucks die in de NBA op 2024-04-03 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Washington Wizards vs Milwaukee Bucks Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Washington Wizards tegen Milwaukee Bucks die in de NBA op 2024-04-03 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Washington Wizards tegen Milwaukee Bucks?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Washington Wizards tegen Milwaukee Bucks, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Washington Wizards vs Milwaukee Bucks Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Washington Wizards tegen Milwaukee Bucks in de NBA begint om 00:00 op 2024-04-03. De thuisploeg komt met 14 overwinningen uit de laatste 75 gespeelde wedstrijden, terwijl Milwaukee Bucks een 0.635 procent winstpercentage heeft uit de laatste 74 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Washington Wizards met 0 overwinningen thuis, terwijl Milwaukee Bucks 3 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Washington Wizards een gemiddeld puntenverschil van -9.7 punten, terwijl Milwaukee Bucks een gemiddeld puntenverschil van 3.6 punten heeft:

  • Washington Wizards: 113.3 gemiddelde punten voor, 123 gemiddelde punten tegen
  • Milwaukee Bucks: 120.4 gemiddelde punten voor, 116.8 gemiddelde punten tegen

Washington Wizards vs Milwaukee Bucks Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Washington Wizards en Milwaukee Bucks:

Datum Uitslagen
2023-11-25 Milwaukee Bucks 131 – 128 Washington Wizards
2023-11-21 Washington Wizards 129 – 142 Milwaukee Bucks
2023-04-05 Washington Wizards 128 – 140 Milwaukee Bucks
2023-03-06 Washington Wizards 111 – 117 Milwaukee Bucks

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Washington Wizards tegen Milwaukee Bucks wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Washington Wizards vs Milwaukee Bucks?

Verifieer je leeftijd