Watersley vs Arnhem

Watersley vs ArnhemWatersleyArnhem

šŸ¤¾ 2024-04-20 – Eredivisie

 

Watersley vs Arnhem voorspellingen

We kunnen snel kijken naar de H2H-uitslagen voor de wedstrijd Watersley tegen Arnhem en de waarschijnlijke wedstrijdwinnaar voor deze handbalwedstrijd berekenen.

Watersley vs Arnhem Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Watersley - Arnhem, die in de Eredivisie op 2024-04-20 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Watersley vs Arnhem Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Watersley - Arnhem, die in de Eredivisie op 2024-04-20 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Voordat u wedt op de wedstrijdwinnaar, raden we u aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken.Ā Het beste kunt u zelf de statistieken met de gegevens van HandballStats247.com doornemen om vervolgens de beste weddenschap optie te kunnen kiezen.

Welke bookmaker moet u gebruiken om op Watersley vs Arnhem te wedden?

Hieronder staan enkele aanbevolen websites waar u weddenschappen op Watersley tegen Arnhem kunt plaatsen, evenals andere weddenschapmarkten zoals over/under, odd/even, half-time winnaar etc.:

Deze aanbieders worden aanbevolen op basis van ervaring in de branche en gebruikerreviews.Ā Deze bookmakers bieden ook bonussen voor nieuwe klanten, die prima te gebruiken zijn voor weddenschappen op voetbal, handbal en andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Watersley vs Arnhem Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd Watersley vs Arnhem uit de Eredivisie begint om 17:00 GMT op 2024-04-20.Ā Het team van Watersley heeft 6 overwinningen uit de 25 laatste wedstrijden, terwijl de uitploeg 21 wedstrijden in de laatste 26 wedstrijden heeft gewonnen.

Watersley heeft gemiddeld 28.5 punten voor per wedstrijd en gemiddeld 33.6 punten tegen. Arnhem daarentegen heeft een gemiddelde 34.5 punten voor per wedstrijd en een puntengemiddelde van 27.0 punten tegen:

  • Watersley: 25 wedstrijden gespeeld met 6 overwinningen, 19 x verloren, 1 x gelijkspel in de nationale competitie
  • Arnhem: 26 wedstrijden gespeeld met 21 overwinningen, 5 x verloren, x gelijkspel in de nationale competitie

Watersley vs Arnhem Head-to-Head Uitslagen

De laatste 4 head to head handbalwedstrijden tussen Watersley en Arnhem hadden de volgende uitslagen:

Datum Uitslagen
2023-11-25 Arnhem 43 – 14 Watersley
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

De H2H-gegevens voor Watersley tegen Arnhem zijn makkelijk en overzichtelijk op HandballStats247 terug te vinden, waar ook diverse andere wedstrijd- en competitieresultaten worden aangeboden.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Watersley vs Arnhem?

Verifieer je leeftijd