Watersley vs PSV Handbal

Watersley vs PSV HandbalWatersleyPSV Handbal

­čĄż 2024-03-09 – Eredivisie

 

Watersley vs PSV Handbal voorspellingen

We kunnen snel kijken naar de H2H-uitslagen voor de wedstrijd Watersley tegen PSV Handbal en de waarschijnlijke wedstrijdwinnaar voor deze handbalwedstrijd berekenen.

Watersley vs PSV Handbal Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Watersley - PSV Handbal, die in de Eredivisie op 2024-03-09 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Watersley vs PSV Handbal Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Watersley - PSV Handbal, die in de Eredivisie op 2024-03-09 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Voordat u wedt op de wedstrijdwinnaar, raden we u aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken. Het beste kunt u zelf de statistieken met de gegevens van HandballStats247.com doornemen om vervolgens de beste weddenschap optie te kunnen kiezen.

Welke bookmaker moet u gebruiken om op Watersley vs PSV Handbal te wedden?

Hieronder staan enkele aanbevolen websites waar u weddenschappen op Watersley tegen PSV Handbal kunt plaatsen, evenals andere weddenschapmarkten zoals over/under, odd/even, half-time winnaar etc.:

Deze aanbieders worden aanbevolen op basis van ervaring in de branche en gebruikerreviews. Deze bookmakers bieden ook bonussen voor nieuwe klanten, die prima te gebruiken zijn voor weddenschappen op voetbal, handbal en andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Watersley vs PSV Handbal Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd Watersley vs PSV Handbal uit de Eredivisie begint om 18:00 GMT op 2024-03-09. Het team van Watersley heeft 3 overwinningen uit de 20 laatste wedstrijden, terwijl de uitploeg 5 wedstrijden in de laatste 20 wedstrijden heeft gewonnen.

Watersley heeft gemiddeld 27.7 punten voor per wedstrijd en gemiddeld 34.9 punten tegen. PSV Handbal daarentegen heeft een gemiddelde 29.3 punten voor per wedstrijd en een puntengemiddelde van 32.3 punten tegen:

  • Watersley: 20 wedstrijden gespeeld met 3 overwinningen, 17 x verloren, 1 x gelijkspel in de nationale competitie
  • PSV Handbal: 20 wedstrijden gespeeld met 5 overwinningen, 15 x verloren, x gelijkspel in de nationale competitie

Watersley vs PSV Handbal Head-to-Head Uitslagen

De laatste 4 head to head handbalwedstrijden tussen Watersley en PSV Handbal hadden de volgende uitslagen:

Datum Uitslagen
2023-10-14 PSV Handbal 30 – 30 Watersley
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

De H2H-gegevens voor Watersley tegen PSV Handbal zijn makkelijk en overzichtelijk op HandballStats247 terug te vinden, waar ook diverse andere wedstrijd- en competitieresultaten worden aangeboden.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Watersley vs PSV Handbal?

Verifieer je leeftijd