Zwolle vs Leiden

Zwolle vs LeidenZwolleLeiden

­čĆÇ 2024-05-17 – DBL

 

Zwolle vs Leiden Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Zwolle en Leiden en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Zwolle vs Leiden Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Zwolle tegen Leiden die in de DBL op 2024-05-17 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Zwolle vs Leiden Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Zwolle tegen Leiden die in de DBL op 2024-05-17 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Zwolle tegen Leiden?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Zwolle tegen Leiden, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Zwolle vs Leiden Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Zwolle tegen Leiden in de DBL begint om 17:30 op 2024-05-17. De thuisploeg komt met 1 overwinningen uit de laatste 10 gespeelde wedstrijden, terwijl Leiden een 0.500 procent winstpercentage heeft uit de laatste 10 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Zwolle met 0 overwinningen thuis, terwijl Leiden 1 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Zwolle een gemiddeld puntenverschil van 8.5 punten, terwijl Leiden een gemiddeld puntenverschil van 9.8 punten heeft:

  • Zwolle: 224.9 gemiddelde punten voor, 216.4 gemiddelde punten tegen
  • Leiden: 227.0 gemiddelde punten voor, 217.2 gemiddelde punten tegen

Zwolle vs Leiden Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Zwolle en Leiden:

Datum Uitslagen
2024-05-15 Leiden 68 – 60 Zwolle
2023-09-17 Leiden 62 – 57 Zwolle
2022-09-20 Zwolle 72 – 74 Leiden
2022-05-14 Leiden 71 – 69 Zwolle

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Zwolle tegen Leiden wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Zwolle vs Leiden?

Verifieer je leeftijd