Anadolu Efes vs Maccabi Tel Aviv

Anadolu Efes vs Maccabi Tel AvivAnadolu EfesMaccabi Tel Aviv

🏀 2023-03-10 – Euroleague

 

Anadolu Efes vs Maccabi Tel Aviv Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Anadolu Efes tegen Maccabi Tel Aviv in de Euroleague begint om 17:30 op 2023-03-10. De thuisploeg komt met 27 overwinningen uit de laatste 28 gespeelde wedstrijden, terwijl Maccabi Tel Aviv een 0.833 procent winstpercentage heeft uit de laatste 18 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Anadolu Efes met 1 overwinningen thuis, terwijl Maccabi Tel Aviv 0 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Anadolu Efes een gemiddeld puntenverschil van 13.7 punten, terwijl Maccabi Tel Aviv een gemiddeld puntenverschil van 17.0 punten heeft:

  • Anadolu Efes: 89.0 gemiddelde punten voor, 75.3 gemiddelde punten tegen
  • Maccabi Tel Aviv: 93.7 gemiddelde punten voor, 76.7 gemiddelde punten tegen

Anadolu Efes vs Maccabi Tel Aviv Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Anadolu Efes en Maccabi Tel Aviv:

Datum Uitslagen
2022-12-29 Maccabi Tel Aviv 80 – 72 Anadolu Efes
2022-09-24 Maccabi Tel Aviv 81 – 87 Anadolu Efes
2022-02-24 Anadolu Efes 109 – 77 Maccabi Tel Aviv
2021-12-16 Maccabi Tel Aviv 78 – 92 Anadolu Efes

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Anadolu Efes tegen Maccabi Tel Aviv wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Anadolu Efes vs Maccabi Tel Aviv Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Anadolu Efes en Maccabi Tel Aviv en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Anadolu Efes vs Maccabi Tel Aviv Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Anadolu Efes tegen Maccabi Tel Aviv die in de Euroleague op 2023-03-10 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Anadolu Efes vs Maccabi Tel Aviv Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Anadolu Efes tegen Maccabi Tel Aviv die in de Euroleague op 2023-03-10 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Anadolu Efes tegen Maccabi Tel Aviv?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Anadolu Efes tegen Maccabi Tel Aviv, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Anadolu Efes vs Maccabi Tel Aviv?

Geplaatst in Euroleague Getagd met ,