Chicago Bulls vs Phoenix Suns

Chicago Bulls vs Phoenix SunsChicago BullsPhoenix Suns

🏀 2023-03-04 – NBA

 

Chicago Bulls vs Phoenix Suns Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Chicago Bulls tegen Phoenix Suns in de NBA begint om 02:00 op 2023-03-04. De thuisploeg komt met 29 overwinningen uit de laatste 63 gespeelde wedstrijden, terwijl Phoenix Suns een 0.54 procent winstpercentage heeft uit de laatste 63 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Chicago Bulls met 0 overwinningen thuis, terwijl Phoenix Suns 1 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Chicago Bulls een gemiddeld puntenverschil van 0.7 punten, terwijl Phoenix Suns een gemiddeld puntenverschil van 1.7 punten heeft:

  • Chicago Bulls: 113 gemiddelde punten voor, 112.3 gemiddelde punten tegen
  • Phoenix Suns: 112.6 gemiddelde punten voor, 110.9 gemiddelde punten tegen

Chicago Bulls vs Phoenix Suns Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Chicago Bulls en Phoenix Suns:

Datum Uitslagen
2022-12-01 Phoenix Suns 132 – 113 Chicago Bulls
2022-03-19 Phoenix Suns 129 – 102 Chicago Bulls
2022-02-08 Chicago Bulls 124 – 127 Phoenix Suns
2021-04-01 Phoenix Suns 121 – 116 Chicago Bulls

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Chicago Bulls tegen Phoenix Suns wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Chicago Bulls vs Phoenix Suns Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Chicago Bulls en Phoenix Suns en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Chicago Bulls vs Phoenix Suns Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Chicago Bulls tegen Phoenix Suns die in de NBA op 2023-03-04 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Chicago Bulls vs Phoenix Suns Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Chicago Bulls tegen Phoenix Suns die in de NBA op 2023-03-04 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Chicago Bulls tegen Phoenix Suns?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Chicago Bulls tegen Phoenix Suns, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Chicago Bulls vs Phoenix Suns?

Geplaatst in NBA Getagd met ,