Dallas Mavericks vs Chicago Bulls

Dallas Mavericks vs Chicago BullsDallas MavericksChicago Bulls

🏀 2023-04-08 – NBA

 

Dallas Mavericks vs Chicago Bulls Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Dallas Mavericks tegen Chicago Bulls in de NBA begint om 01:30 op 2023-04-08. De thuisploeg komt met 38 overwinningen uit de laatste 80 gespeelde wedstrijden, terwijl Chicago Bulls een 0.475 procent winstpercentage heeft uit de laatste 80 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Dallas Mavericks met 1 overwinningen thuis, terwijl Chicago Bulls 0 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Dallas Mavericks een gemiddeld puntenverschil van 0.4 punten, terwijl Chicago Bulls een gemiddeld puntenverschil van 1 punten heeft:

  • Dallas Mavericks: 114.2 gemiddelde punten voor, 113.8 gemiddelde punten tegen
  • Chicago Bulls: 113.2 gemiddelde punten voor, 112.2 gemiddelde punten tegen

Dallas Mavericks vs Chicago Bulls Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Dallas Mavericks en Chicago Bulls:

Datum Uitslagen
2022-12-11 Chicago Bulls 144 – 115 Dallas Mavericks
2022-07-08 Chicago Bulls 100 – 99 Dallas Mavericks
2022-01-10 Dallas Mavericks 113 – 99 Chicago Bulls
2021-11-11 Chicago Bulls 117 – 107 Dallas Mavericks

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Dallas Mavericks tegen Chicago Bulls wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Dallas Mavericks vs Chicago Bulls Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Dallas Mavericks en Chicago Bulls en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Dallas Mavericks vs Chicago Bulls Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Dallas Mavericks tegen Chicago Bulls die in de NBA op 2023-04-08 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Dallas Mavericks vs Chicago Bulls Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Dallas Mavericks tegen Chicago Bulls die in de NBA op 2023-04-08 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Dallas Mavericks tegen Chicago Bulls?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Dallas Mavericks tegen Chicago Bulls, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Dallas Mavericks vs Chicago Bulls?

Geplaatst in NBA Getagd met ,