Detroit Pistons vs San Antonio Spurs

Detroit Pistons vs San Antonio SpursDetroit PistonsSan Antonio Spurs

🏀 2023-02-11 – NBA

 

Detroit Pistons vs San Antonio Spurs Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Detroit Pistons tegen San Antonio Spurs in de NBA begint om 01:00 op 2023-02-11. De thuisploeg komt met 14 overwinningen uit de laatste 56 gespeelde wedstrijden, terwijl San Antonio Spurs een 0.255 procent winstpercentage heeft uit de laatste 55 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Detroit Pistons met 2 overwinningen thuis, terwijl San Antonio Spurs 0 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Detroit Pistons een gemiddeld puntenverschil van -7.8 punten, terwijl San Antonio Spurs een gemiddeld puntenverschil van -10.1 punten heeft:

  • Detroit Pistons: 111.8 gemiddelde punten voor, 119.6 gemiddelde punten tegen
  • San Antonio Spurs: 112.3 gemiddelde punten voor, 122.4 gemiddelde punten tegen

Detroit Pistons vs San Antonio Spurs Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Detroit Pistons en San Antonio Spurs:

Datum Uitslagen
2023-01-07 San Antonio Spurs 121 – 109 Detroit Pistons
2022-01-02 Detroit Pistons 117 – 116 San Antonio Spurs
2021-12-27 San Antonio Spurs 144 – 109 Detroit Pistons
2021-10-07 Detroit Pistons 115 – 105 San Antonio Spurs

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Detroit Pistons tegen San Antonio Spurs wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Detroit Pistons vs San Antonio Spurs Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Detroit Pistons en San Antonio Spurs en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Detroit Pistons vs San Antonio Spurs Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Detroit Pistons tegen San Antonio Spurs die in de NBA op 2023-02-11 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Detroit Pistons vs San Antonio Spurs Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Detroit Pistons tegen San Antonio Spurs die in de NBA op 2023-02-11 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Detroit Pistons tegen San Antonio Spurs?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Detroit Pistons tegen San Antonio Spurs, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Detroit Pistons vs San Antonio Spurs?

Geplaatst in NBA Getagd met ,