Houston Rockets vs Cleveland Cavaliers

Houston Rockets vs Cleveland CavaliersHouston RocketsCleveland Cavaliers

🏀 2023-01-27 – NBA

 

Houston Rockets vs Cleveland Cavaliers Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Houston Rockets tegen Cleveland Cavaliers in de NBA begint om 02:00 op 2023-01-27. De thuisploeg komt met 11 overwinningen uit de laatste 47 gespeelde wedstrijden, terwijl Cleveland Cavaliers een 0.592 procent winstpercentage heeft uit de laatste 49 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Houston Rockets met 1 overwinningen thuis, terwijl Cleveland Cavaliers 1 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Houston Rockets een gemiddeld puntenverschil van -7.5 punten, terwijl Cleveland Cavaliers een gemiddeld puntenverschil van 4.3 punten heeft:

  • Houston Rockets: 109.9 gemiddelde punten voor, 117.4 gemiddelde punten tegen
  • Cleveland Cavaliers: 111.5 gemiddelde punten voor, 107.2 gemiddelde punten tegen

Houston Rockets vs Cleveland Cavaliers Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Houston Rockets en Cleveland Cavaliers:

Datum Uitslagen
2022-02-03 Houston Rockets 115 – 104 Cleveland Cavaliers
2021-12-16 Cleveland Cavaliers 124 – 89 Houston Rockets
2021-08-08 Cleveland Cavaliers 76 – 84 Houston Rockets
2021-03-02 Houston Rockets 90 – 101 Cleveland Cavaliers

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Houston Rockets tegen Cleveland Cavaliers wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Houston Rockets vs Cleveland Cavaliers Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Houston Rockets en Cleveland Cavaliers en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Houston Rockets vs Cleveland Cavaliers Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Houston Rockets tegen Cleveland Cavaliers die in de NBA op 2023-01-27 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Houston Rockets vs Cleveland Cavaliers Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Houston Rockets tegen Cleveland Cavaliers die in de NBA op 2023-01-27 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Houston Rockets tegen Cleveland Cavaliers?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Houston Rockets tegen Cleveland Cavaliers, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Houston Rockets vs Cleveland Cavaliers?

Geplaatst in NBA Getagd met ,