Houston Rockets vs Los Angeles Lakers

Houston Rockets vs Los Angeles LakersHouston RocketsLos Angeles Lakers

🏀 2023-03-16 – NBA

 

Houston Rockets vs Los Angeles Lakers Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Houston Rockets tegen Los Angeles Lakers in de NBA begint om 01:00 op 2023-03-16. De thuisploeg komt met 16 overwinningen uit de laatste 68 gespeelde wedstrijden, terwijl Los Angeles Lakers een 0.485 procent winstpercentage heeft uit de laatste 68 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Houston Rockets met 1 overwinningen thuis, terwijl Los Angeles Lakers 1 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Houston Rockets een gemiddeld puntenverschil van -8 punten, terwijl Los Angeles Lakers een gemiddeld puntenverschil van -0.6 punten heeft:

  • Houston Rockets: 110.3 gemiddelde punten voor, 118.3 gemiddelde punten tegen
  • Los Angeles Lakers: 116.6 gemiddelde punten voor, 117.2 gemiddelde punten tegen

Houston Rockets vs Los Angeles Lakers Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Houston Rockets en Los Angeles Lakers:

Datum Uitslagen
2023-01-17 Los Angeles Lakers 140 – 132 Houston Rockets
2022-03-10 Houston Rockets 139 – 130 Los Angeles Lakers
2021-12-29 Houston Rockets 123 – 132 Los Angeles Lakers
2021-11-03 Los Angeles Lakers 119 – 117 Houston Rockets

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Houston Rockets tegen Los Angeles Lakers wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Houston Rockets vs Los Angeles Lakers Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Houston Rockets en Los Angeles Lakers en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Houston Rockets vs Los Angeles Lakers Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Houston Rockets tegen Los Angeles Lakers die in de NBA op 2023-03-16 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Houston Rockets vs Los Angeles Lakers Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Houston Rockets tegen Los Angeles Lakers die in de NBA op 2023-03-16 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Houston Rockets tegen Los Angeles Lakers?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Houston Rockets tegen Los Angeles Lakers, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Houston Rockets vs Los Angeles Lakers?

Geplaatst in NBA Getagd met ,