Indiana Pacers vs Houston Rockets

Indiana Pacers vs Houston RocketsIndiana PacersHouston Rockets

🏀 2023-03-10 – NBA

 

Indiana Pacers vs Houston Rockets Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Indiana Pacers tegen Houston Rockets in de NBA begint om 01:00 op 2023-03-10. De thuisploeg komt met 29 overwinningen uit de laatste 66 gespeelde wedstrijden, terwijl Houston Rockets een 0.231 procent winstpercentage heeft uit de laatste 65 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Indiana Pacers met 1 overwinningen thuis, terwijl Houston Rockets 1 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Indiana Pacers een gemiddeld puntenverschil van -2.4 punten, terwijl Houston Rockets een gemiddeld puntenverschil van -8.2 punten heeft:

  • Indiana Pacers: 115.5 gemiddelde punten voor, 117.9 gemiddelde punten tegen
  • Houston Rockets: 110 gemiddelde punten voor, 118.2 gemiddelde punten tegen

Indiana Pacers vs Houston Rockets Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Indiana Pacers en Houston Rockets:

Datum Uitslagen
2022-11-19 Houston Rockets 91 – 99 Indiana Pacers
2022-10-15 Indiana Pacers 114 – 122 Houston Rockets
2022-03-19 Houston Rockets 118 – 121 Indiana Pacers
2021-12-24 Indiana Pacers 118 – 106 Houston Rockets

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Indiana Pacers tegen Houston Rockets wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Indiana Pacers vs Houston Rockets Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Indiana Pacers en Houston Rockets en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Indiana Pacers vs Houston Rockets Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Indiana Pacers tegen Houston Rockets die in de NBA op 2023-03-10 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Indiana Pacers vs Houston Rockets Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Indiana Pacers tegen Houston Rockets die in de NBA op 2023-03-10 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Indiana Pacers tegen Houston Rockets?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Indiana Pacers tegen Houston Rockets, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Indiana Pacers vs Houston Rockets?

Geplaatst in NBA Getagd met ,