Memphis Grizzlies vs Dallas Mavericks

Memphis Grizzlies vs Dallas MavericksMemphis GrizzliesDallas Mavericks

🏀 2023-03-12 – NBA

 

Memphis Grizzlies vs Dallas Mavericks Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Memphis Grizzlies tegen Dallas Mavericks in de NBA begint om 02:00 op 2023-03-12. De thuisploeg komt met 39 overwinningen uit de laatste 65 gespeelde wedstrijden, terwijl Dallas Mavericks een 0.507 procent winstpercentage heeft uit de laatste 67 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Memphis Grizzlies met 0 overwinningen thuis, terwijl Dallas Mavericks 2 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Memphis Grizzlies een gemiddeld puntenverschil van 3.8 punten, terwijl Dallas Mavericks een gemiddeld puntenverschil van 0.8 punten heeft:

  • Memphis Grizzlies: 115.8 gemiddelde punten voor, 112 gemiddelde punten tegen
  • Dallas Mavericks: 114 gemiddelde punten voor, 113.2 gemiddelde punten tegen

Memphis Grizzlies vs Dallas Mavericks Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Memphis Grizzlies en Dallas Mavericks:

Datum Uitslagen
2022-10-23 Dallas Mavericks 137 – 96 Memphis Grizzlies
2022-01-24 Dallas Mavericks 104 – 91 Memphis Grizzlies
2022-01-15 Memphis Grizzlies 85 – 112 Dallas Mavericks
2021-12-09 Memphis Grizzlies 96 – 104 Dallas Mavericks

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Memphis Grizzlies tegen Dallas Mavericks wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Memphis Grizzlies vs Dallas Mavericks Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Memphis Grizzlies en Dallas Mavericks en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Memphis Grizzlies vs Dallas Mavericks Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Memphis Grizzlies tegen Dallas Mavericks die in de NBA op 2023-03-12 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Memphis Grizzlies vs Dallas Mavericks Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Memphis Grizzlies tegen Dallas Mavericks die in de NBA op 2023-03-12 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Memphis Grizzlies tegen Dallas Mavericks?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Memphis Grizzlies tegen Dallas Mavericks, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Memphis Grizzlies vs Dallas Mavericks?

Geplaatst in NBA Getagd met ,