Memphis Grizzlies vs Los Angeles Clippers

Memphis Grizzlies vs Los Angeles ClippersMemphis GrizzliesLos Angeles Clippers

🏀 2023-04-01 – NBA

 

Memphis Grizzlies vs Los Angeles Clippers Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Memphis Grizzlies tegen Los Angeles Clippers in de NBA begint om 01:00 op 2023-04-01. De thuisploeg komt met 48 overwinningen uit de laatste 76 gespeelde wedstrijden, terwijl Los Angeles Clippers een 0.532 procent winstpercentage heeft uit de laatste 77 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Memphis Grizzlies met 1 overwinningen thuis, terwijl Los Angeles Clippers 2 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Memphis Grizzlies een gemiddeld puntenverschil van 4.2 punten, terwijl Los Angeles Clippers een gemiddeld puntenverschil van 0.5 punten heeft:

  • Memphis Grizzlies: 116.9 gemiddelde punten voor, 112.7 gemiddelde punten tegen
  • Los Angeles Clippers: 113.3 gemiddelde punten voor, 112.8 gemiddelde punten tegen

Memphis Grizzlies vs Los Angeles Clippers Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Memphis Grizzlies en Los Angeles Clippers:

Datum Uitslagen
2023-03-30 Memphis Grizzlies 132 – 141 Los Angeles Clippers
2023-03-06 Los Angeles Clippers 135 – 129 Memphis Grizzlies
2022-07-10 Memphis Grizzlies 76 – 94 Los Angeles Clippers
2022-02-09 Memphis Grizzlies 135 – 109 Los Angeles Clippers

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Memphis Grizzlies tegen Los Angeles Clippers wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Memphis Grizzlies vs Los Angeles Clippers Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Memphis Grizzlies en Los Angeles Clippers en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Memphis Grizzlies vs Los Angeles Clippers Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Memphis Grizzlies tegen Los Angeles Clippers die in de NBA op 2023-04-01 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Memphis Grizzlies vs Los Angeles Clippers Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Memphis Grizzlies tegen Los Angeles Clippers die in de NBA op 2023-04-01 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Memphis Grizzlies tegen Los Angeles Clippers?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Memphis Grizzlies tegen Los Angeles Clippers, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Memphis Grizzlies vs Los Angeles Clippers?

Geplaatst in NBA Getagd met ,