Miami Heat vs Atlanta Hawks

Miami Heat vs Atlanta HawksMiami HeatAtlanta Hawks

🏀 2023-03-07 – NBA

 

Miami Heat vs Atlanta Hawks Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Miami Heat tegen Atlanta Hawks in de NBA begint om 01:30 op 2023-03-07. De thuisploeg komt met 34 overwinningen uit de laatste 65 gespeelde wedstrijden, terwijl Atlanta Hawks een 0.5 procent winstpercentage heeft uit de laatste 64 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Miami Heat met 1 overwinningen thuis, terwijl Atlanta Hawks 1 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Miami Heat een gemiddeld puntenverschil van -0.7 punten, terwijl Atlanta Hawks een gemiddeld puntenverschil van 0.1 punten heeft:

  • Miami Heat: 108.1 gemiddelde punten voor, 108.8 gemiddelde punten tegen
  • Atlanta Hawks: 117 gemiddelde punten voor, 116.9 gemiddelde punten tegen

Miami Heat vs Atlanta Hawks Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Miami Heat en Atlanta Hawks:

Datum Uitslagen
2023-03-05 Miami Heat 117 – 109 Atlanta Hawks
2023-01-16 Atlanta Hawks 121 – 113 Miami Heat
2022-11-27 Atlanta Hawks 98 – 106 Miami Heat
2022-07-12 Miami Heat 88 – 95 Atlanta Hawks

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Miami Heat tegen Atlanta Hawks wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Miami Heat vs Atlanta Hawks Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Miami Heat en Atlanta Hawks en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Miami Heat vs Atlanta Hawks Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Miami Heat tegen Atlanta Hawks die in de NBA op 2023-03-07 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Miami Heat vs Atlanta Hawks Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Miami Heat tegen Atlanta Hawks die in de NBA op 2023-03-07 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Miami Heat tegen Atlanta Hawks?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Miami Heat tegen Atlanta Hawks, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Miami Heat vs Atlanta Hawks?

Geplaatst in NBA Getagd met ,