Minnesota Timberwolves vs New Orleans Pelicans

Minnesota Timberwolves vs New Orleans PelicansMinnesota TimberwolvesNew Orleans Pelicans

🏀 2023-11-09 – NBA

 

Minnesota Timberwolves vs New Orleans Pelicans Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Minnesota Timberwolves tegen New Orleans Pelicans in de NBA begint om 02:00 op 2023-11-09. De thuisploeg komt met 4 overwinningen uit de laatste 6 gespeelde wedstrijden, terwijl New Orleans Pelicans een 0.571 procent winstpercentage heeft uit de laatste 7 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Minnesota Timberwolves met 2 overwinningen thuis, terwijl New Orleans Pelicans 0 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Minnesota Timberwolves een gemiddeld puntenverschil van 8.8 punten, terwijl New Orleans Pelicans een gemiddeld puntenverschil van -5 punten heeft:

  • Minnesota Timberwolves: 110 gemiddelde punten voor, 101.2 gemiddelde punten tegen
  • New Orleans Pelicans: 109.3 gemiddelde punten voor, 114.3 gemiddelde punten tegen

Minnesota Timberwolves vs New Orleans Pelicans Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Minnesota Timberwolves en New Orleans Pelicans:

Datum Uitslagen
2023-07-07 Minnesota Timberwolves 102 – 88 New Orleans Pelicans
2023-04-09 Minnesota Timberwolves 113 – 108 New Orleans Pelicans
2023-01-26 New Orleans Pelicans 102 – 111 Minnesota Timberwolves
2022-12-29 New Orleans Pelicans 119 – 118 Minnesota Timberwolves

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Minnesota Timberwolves tegen New Orleans Pelicans wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Minnesota Timberwolves vs New Orleans Pelicans Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Minnesota Timberwolves en New Orleans Pelicans en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Minnesota Timberwolves vs New Orleans Pelicans Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Minnesota Timberwolves tegen New Orleans Pelicans die in de NBA op 2023-11-09 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Minnesota Timberwolves vs New Orleans Pelicans Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Minnesota Timberwolves tegen New Orleans Pelicans die in de NBA op 2023-11-09 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Minnesota Timberwolves tegen New Orleans Pelicans?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Minnesota Timberwolves tegen New Orleans Pelicans, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Minnesota Timberwolves vs New Orleans Pelicans?

Geplaatst in NBA Getagd met ,

Verifieer je leeftijd