New Orleans Pelicans vs Oklahoma City Thunder

New Orleans Pelicans vs Oklahoma City ThunderNew Orleans PelicansOklahoma City Thunder

🏀 2023-03-12 – NBA

 

New Orleans Pelicans vs Oklahoma City Thunder Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd New Orleans Pelicans tegen Oklahoma City Thunder in de NBA begint om 02:30 op 2023-03-12. De thuisploeg komt met 32 overwinningen uit de laatste 66 gespeelde wedstrijden, terwijl Oklahoma City Thunder een 0.47 procent winstpercentage heeft uit de laatste 66 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we New Orleans Pelicans met 2 overwinningen thuis, terwijl Oklahoma City Thunder 0 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft New Orleans Pelicans een gemiddeld puntenverschil van 0.7 punten, terwijl Oklahoma City Thunder een gemiddeld puntenverschil van 1.2 punten heeft:

  • New Orleans Pelicans: 114.1 gemiddelde punten voor, 113.4 gemiddelde punten tegen
  • Oklahoma City Thunder: 118.2 gemiddelde punten voor, 117 gemiddelde punten tegen

New Orleans Pelicans vs Oklahoma City Thunder Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen New Orleans Pelicans en Oklahoma City Thunder:

Datum Uitslagen
2023-02-14 Oklahoma City Thunder 100 – 103 New Orleans Pelicans
2022-12-24 Oklahoma City Thunder – New Orleans Pelicans
2022-11-29 New Orleans Pelicans 105 – 101 Oklahoma City Thunder
2022-07-17 New Orleans Pelicans 107 – 71 Oklahoma City Thunder

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de New Orleans Pelicans tegen Oklahoma City Thunder wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

New Orleans Pelicans vs Oklahoma City Thunder Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen New Orleans Pelicans en Oklahoma City Thunder en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

New Orleans Pelicans vs Oklahoma City Thunder Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd New Orleans Pelicans tegen Oklahoma City Thunder die in de NBA op 2023-03-12 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

New Orleans Pelicans vs Oklahoma City Thunder Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd New Orleans Pelicans tegen Oklahoma City Thunder die in de NBA op 2023-03-12 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op New Orleans Pelicans tegen Oklahoma City Thunder?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd New Orleans Pelicans tegen Oklahoma City Thunder, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd New Orleans Pelicans vs Oklahoma City Thunder?

Geplaatst in NBA Getagd met ,