New Orleans Pelicans vs Sacramento Kings

New Orleans Pelicans vs Sacramento KingsNew Orleans PelicansSacramento Kings

🏀 2023-11-21 – NBA

 

New Orleans Pelicans vs Sacramento Kings Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd New Orleans Pelicans tegen Sacramento Kings in de NBA begint om 02:00 op 2023-11-21. De thuisploeg komt met 6 overwinningen uit de laatste 13 gespeelde wedstrijden, terwijl Sacramento Kings een 0.636 procent winstpercentage heeft uit de laatste 11 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we New Orleans Pelicans met 1 overwinningen thuis, terwijl Sacramento Kings 1 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft New Orleans Pelicans een gemiddeld puntenverschil van -3.5 punten, terwijl Sacramento Kings een gemiddeld puntenverschil van 1.4 punten heeft:

  • New Orleans Pelicans: 112.1 gemiddelde punten voor, 115.6 gemiddelde punten tegen
  • Sacramento Kings: 115.9 gemiddelde punten voor, 114.5 gemiddelde punten tegen

New Orleans Pelicans vs Sacramento Kings Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen New Orleans Pelicans en Sacramento Kings:

Datum Uitslagen
2023-04-05 New Orleans Pelicans 103 – 121 Sacramento Kings
2023-03-07 Sacramento Kings 123 – 108 New Orleans Pelicans
2023-02-06 New Orleans Pelicans 136 – 104 Sacramento Kings
2022-04-06 Sacramento Kings 109 – 123 New Orleans Pelicans

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de New Orleans Pelicans tegen Sacramento Kings wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

New Orleans Pelicans vs Sacramento Kings Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen New Orleans Pelicans en Sacramento Kings en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

New Orleans Pelicans vs Sacramento Kings Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd New Orleans Pelicans tegen Sacramento Kings die in de NBA op 2023-11-21 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

New Orleans Pelicans vs Sacramento Kings Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd New Orleans Pelicans tegen Sacramento Kings die in de NBA op 2023-11-21 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op New Orleans Pelicans tegen Sacramento Kings?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd New Orleans Pelicans tegen Sacramento Kings, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd New Orleans Pelicans vs Sacramento Kings?

Geplaatst in NBA Getagd met ,

Verifieer je leeftijd