New York Knicks vs Boston Celtics

New York Knicks vs Boston CelticsNew York KnicksBoston Celtics

🏀 2023-02-28 – NBA

 

New York Knicks vs Boston Celtics Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd New York Knicks tegen Boston Celtics in de NBA begint om 01:30 op 2023-02-28. De thuisploeg komt met 35 overwinningen uit de laatste 62 gespeelde wedstrijden, terwijl Boston Celtics een 0.721 procent winstpercentage heeft uit de laatste 61 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we New York Knicks met 1 overwinningen thuis, terwijl Boston Celtics 1 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft New York Knicks een gemiddeld puntenverschil van 2.6 punten, terwijl Boston Celtics een gemiddeld puntenverschil van 6 punten heeft:

  • New York Knicks: 114.8 gemiddelde punten voor, 112.2 gemiddelde punten tegen
  • Boston Celtics: 118.1 gemiddelde punten voor, 112.1 gemiddelde punten tegen

New York Knicks vs Boston Celtics Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen New York Knicks en Boston Celtics:

Datum Uitslagen
2023-01-27 Boston Celtics – New York Knicks
2022-11-06 New York Knicks 118 – 133 Boston Celtics
2022-01-09 Boston Celtics 99 – 75 New York Knicks
2022-01-07 New York Knicks 108 – 105 Boston Celtics

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de New York Knicks tegen Boston Celtics wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

New York Knicks vs Boston Celtics Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen New York Knicks en Boston Celtics en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

New York Knicks vs Boston Celtics Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd New York Knicks tegen Boston Celtics die in de NBA op 2023-02-28 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

New York Knicks vs Boston Celtics Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd New York Knicks tegen Boston Celtics die in de NBA op 2023-02-28 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op New York Knicks tegen Boston Celtics?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd New York Knicks tegen Boston Celtics, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd New York Knicks vs Boston Celtics?

Geplaatst in NBA Getagd met ,