Olympique Marseille vs Strasbourg

Olympique Marseille vs StrasbourgOlympique MarseilleStrasbourg

⚽ 2023-03-12 – Ligue 1

 

Olympique Marseille vs Strasbourg Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Olympique Marseille en Strasbourg wordt op 2023-03-12 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Ligue 1 staat op 19:45 GMT. De ploeg onder leiding van coach I. Tudor heeft 3 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Strasbourg 2 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Olympique Marseille vs Strasbourg, behaalde Olympique Marseille 1 overwinningen in eigen huis, terwijl Strasbourg uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Olympique Marseille: n/a
  • voor Strasbourg: n/a

Olympique Marseille vs Strasbourg Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Olympique Marseille en Strasbourg:

Datum Uitslagen
2022-10-29 Strasbourg 2 – 2 Olympique Marseille
2022-05-21 Olympique Marseille 4 – 0 Strasbourg
2021-12-12 Strasbourg 0 – 2 Olympique Marseille
2021-04-30 Olympique Marseille 1 – 1 Strasbourg

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Olympique Marseille vs Strasbourg H2H pagina aan.

Olympique Marseille vs Strasbourg voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Olympique Marseille vs Strasbourg Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Olympique Marseille - Strasbourg gespeeld in de Ligue 1 op 2023-03-12 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Olympique Marseille vs Strasbourg Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Olympique Marseille - Strasbourg gespeeld in de Ligue 1 op 2023-03-12 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Olympique Marseille tegen Strasbourg?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Olympique Marseille tegen Strasbourg te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Olympique Marseille vs Strasbourg?

Geplaatst in Ligue 1 Getagd met ,