Panathinaikos vs Anadolu Efes

Panathinaikos vs Anadolu EfesPanathinaikosAnadolu Efes

🏀 2023-03-02 – Euroleague

 

Panathinaikos vs Anadolu Efes Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Panathinaikos tegen Anadolu Efes in de Euroleague begint om 19:00 op 2023-03-02. De thuisploeg komt met 13 overwinningen uit de laatste 15 gespeelde wedstrijden, terwijl Anadolu Efes een 0.964 procent winstpercentage heeft uit de laatste 28 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Panathinaikos met 2 overwinningen thuis, terwijl Anadolu Efes 0 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Panathinaikos een gemiddeld puntenverschil van 15.2 punten, terwijl Anadolu Efes een gemiddeld puntenverschil van 13.7 punten heeft:

  • Panathinaikos: 83.9 gemiddelde punten voor, 68.7 gemiddelde punten tegen
  • Anadolu Efes: 89.0 gemiddelde punten voor, 75.3 gemiddelde punten tegen

Panathinaikos vs Anadolu Efes Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Panathinaikos en Anadolu Efes:

Datum Uitslagen
2022-12-23 Anadolu Efes 88 – 69 Panathinaikos
2022-09-23 Panathinaikos 86 – 71 Anadolu Efes
2022-01-21 Anadolu Efes 82 – 81 Panathinaikos
2021-10-27 Panathinaikos 95 – 69 Anadolu Efes

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Panathinaikos tegen Anadolu Efes wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Panathinaikos vs Anadolu Efes Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Panathinaikos en Anadolu Efes en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Panathinaikos vs Anadolu Efes Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Panathinaikos tegen Anadolu Efes die in de Euroleague op 2023-03-02 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Panathinaikos vs Anadolu Efes Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Panathinaikos tegen Anadolu Efes die in de Euroleague op 2023-03-02 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Panathinaikos tegen Anadolu Efes?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Panathinaikos tegen Anadolu Efes, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Panathinaikos vs Anadolu Efes?

Geplaatst in Euroleague Getagd met ,