Partizan vs Panathinaikos

Partizan vs PanathinaikosPartizanPanathinaikos

🏀 2023-04-14 – Euroleague

 

Partizan vs Panathinaikos Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Partizan tegen Panathinaikos in de Euroleague begint om 18:30 op 2023-04-14. De thuisploeg komt met overwinningen uit de laatste gespeelde wedstrijden, terwijl Panathinaikos een 0.727 procent winstpercentage heeft uit de laatste 22 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Partizan met 0 overwinningen thuis, terwijl Panathinaikos 0 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Partizan een gemiddeld puntenverschil van punten, terwijl Panathinaikos een gemiddeld puntenverschil van 13.2 punten heeft:

  • Partizan: gemiddelde punten voor, gemiddelde punten tegen
  • Panathinaikos: 84.6 gemiddelde punten voor, 71.4 gemiddelde punten tegen

Partizan vs Panathinaikos Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Partizan en Panathinaikos:

Datum Uitslagen
2022-11-03 Panathinaikos 89 – 91 Partizan
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Partizan tegen Panathinaikos wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Partizan vs Panathinaikos Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Partizan en Panathinaikos en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Partizan vs Panathinaikos Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Partizan tegen Panathinaikos die in de Euroleague op 2023-04-14 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Partizan vs Panathinaikos Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Partizan tegen Panathinaikos die in de Euroleague op 2023-04-14 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Partizan tegen Panathinaikos?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Partizan tegen Panathinaikos, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Partizan vs Panathinaikos?

Geplaatst in Euroleague Getagd met ,
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | loketkansspel.nl