Phoenix Suns vs Boston Celtics

Phoenix Suns vs Boston CelticsPhoenix SunsBoston Celtics

🏀 2022-12-08 – NBA

 

Phoenix Suns vs Boston Celtics Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Phoenix Suns tegen Boston Celtics in de NBA begint om 04:00 op 2022-12-08. De thuisploeg komt met 16 overwinningen uit de laatste 24 gespeelde wedstrijden, terwijl Boston Celtics een 0.8 procent winstpercentage heeft uit de laatste 25 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Phoenix Suns met 2 overwinningen thuis, terwijl Boston Celtics 0 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Phoenix Suns een gemiddeld puntenverschil van 7.2 punten, terwijl Boston Celtics een gemiddeld puntenverschil van 8 punten heeft:

  • Phoenix Suns: 116.5 gemiddelde punten voor, 109.3 gemiddelde punten tegen
  • Boston Celtics: 120.6 gemiddelde punten voor, 112.6 gemiddelde punten tegen

Phoenix Suns vs Boston Celtics Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Phoenix Suns en Boston Celtics:

Datum Uitslagen
2021-12-31 Boston Celtics 123 – 108 Phoenix Suns
2021-12-11 Phoenix Suns 111 – 90 Boston Celtics
2021-04-23 Boston Celtics 99 – 86 Phoenix Suns
2021-02-07 Phoenix Suns 100 – 91 Boston Celtics

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Phoenix Suns tegen Boston Celtics wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Phoenix Suns vs Boston Celtics Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Phoenix Suns en Boston Celtics en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Phoenix Suns vs Boston Celtics Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Phoenix Suns tegen Boston Celtics die in de NBA op 2022-12-08 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Phoenix Suns vs Boston Celtics Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Phoenix Suns tegen Boston Celtics die in de NBA op 2022-12-08 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Phoenix Suns tegen Boston Celtics?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Phoenix Suns tegen Boston Celtics, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Phoenix Suns vs Boston Celtics?

Geplaatst in NBA Getagd met ,