Phoenix Suns vs Los Angeles Clippers

Phoenix Suns vs Los Angeles ClippersPhoenix SunsLos Angeles Clippers

🏀 2023-02-17 – NBA

 

Phoenix Suns vs Los Angeles Clippers Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Phoenix Suns tegen Los Angeles Clippers in de NBA begint om 04:00 op 2023-02-17. De thuisploeg komt met 32 overwinningen uit de laatste 59 gespeelde wedstrijden, terwijl Los Angeles Clippers een 0.533 procent winstpercentage heeft uit de laatste 60 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Phoenix Suns met 1 overwinningen thuis, terwijl Los Angeles Clippers 0 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Phoenix Suns een gemiddeld puntenverschil van 1.6 punten, terwijl Los Angeles Clippers een gemiddeld puntenverschil van 0.2 punten heeft:

  • Phoenix Suns: 112.8 gemiddelde punten voor, 111.2 gemiddelde punten tegen
  • Los Angeles Clippers: 111.4 gemiddelde punten voor, 111.2 gemiddelde punten tegen

Phoenix Suns vs Los Angeles Clippers Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Phoenix Suns en Los Angeles Clippers:

Datum Uitslagen
2022-12-16 Los Angeles Clippers 95 – 111 Phoenix Suns
2022-10-24 Los Angeles Clippers 95 – 112 Phoenix Suns
2022-04-07 Los Angeles Clippers 113 – 109 Phoenix Suns
2022-02-16 Phoenix Suns 103 – 96 Los Angeles Clippers

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Phoenix Suns tegen Los Angeles Clippers wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Phoenix Suns vs Los Angeles Clippers Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Phoenix Suns en Los Angeles Clippers en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Phoenix Suns vs Los Angeles Clippers Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Phoenix Suns tegen Los Angeles Clippers die in de NBA op 2023-02-17 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Phoenix Suns vs Los Angeles Clippers Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Phoenix Suns tegen Los Angeles Clippers die in de NBA op 2023-02-17 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Phoenix Suns tegen Los Angeles Clippers?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Phoenix Suns tegen Los Angeles Clippers, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Phoenix Suns vs Los Angeles Clippers?

Geplaatst in NBA Getagd met ,