Phoenix Suns vs Sacramento Kings

Phoenix Suns vs Sacramento KingsPhoenix SunsSacramento Kings

🏀 2023-02-15 – NBA

 

Phoenix Suns vs Sacramento Kings Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Phoenix Suns tegen Sacramento Kings in de NBA begint om 03:00 op 2023-02-15. De thuisploeg komt met 31 overwinningen uit de laatste 58 gespeelde wedstrijden, terwijl Sacramento Kings een 0.571 procent winstpercentage heeft uit de laatste 56 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Phoenix Suns met 0 overwinningen thuis, terwijl Sacramento Kings 3 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Phoenix Suns een gemiddeld puntenverschil van 1.4 punten, terwijl Sacramento Kings een gemiddeld puntenverschil van 2.5 punten heeft:

  • Phoenix Suns: 112.7 gemiddelde punten voor, 111.3 gemiddelde punten tegen
  • Sacramento Kings: 119.6 gemiddelde punten voor, 117.1 gemiddelde punten tegen

Phoenix Suns vs Sacramento Kings Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Phoenix Suns en Sacramento Kings:

Datum Uitslagen
2022-11-29 Sacramento Kings 117 – 122 Phoenix Suns
2022-10-13 Phoenix Suns 104 – 105 Sacramento Kings
2022-07-16 Phoenix Suns 69 – 82 Sacramento Kings
2022-04-11 Phoenix Suns 109 – 116 Sacramento Kings

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Phoenix Suns tegen Sacramento Kings wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Phoenix Suns vs Sacramento Kings Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Phoenix Suns en Sacramento Kings en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Phoenix Suns vs Sacramento Kings Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Phoenix Suns tegen Sacramento Kings die in de NBA op 2023-02-15 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Phoenix Suns vs Sacramento Kings Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Phoenix Suns tegen Sacramento Kings die in de NBA op 2023-02-15 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Phoenix Suns tegen Sacramento Kings?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Phoenix Suns tegen Sacramento Kings, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Phoenix Suns vs Sacramento Kings?

Geplaatst in NBA Getagd met ,