Sacramento Kings vs Memphis Grizzlies

Sacramento Kings vs Memphis GrizzliesSacramento KingsMemphis Grizzlies

🏀 2023-01-24 – NBA

 

Sacramento Kings vs Memphis Grizzlies Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Sacramento Kings tegen Memphis Grizzlies in de NBA begint om 04:30 op 2023-01-24. De thuisploeg komt met 26 overwinningen uit de laatste 45 gespeelde wedstrijden, terwijl Memphis Grizzlies een 0.689 procent winstpercentage heeft uit de laatste 45 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Sacramento Kings met 0 overwinningen thuis, terwijl Memphis Grizzlies 2 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Sacramento Kings een gemiddeld puntenverschil van 2.9 punten, terwijl Memphis Grizzlies een gemiddeld puntenverschil van 5.7 punten heeft:

  • Sacramento Kings: 120 gemiddelde punten voor, 117.1 gemiddelde punten tegen
  • Memphis Grizzlies: 117.6 gemiddelde punten voor, 111.9 gemiddelde punten tegen

Sacramento Kings vs Memphis Grizzlies Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Sacramento Kings en Memphis Grizzlies:

Datum Uitslagen
2023-01-02 Memphis Grizzlies 118 – 108 Sacramento Kings
2022-11-23 Memphis Grizzlies 109 – 113 Sacramento Kings
2022-10-28 Sacramento Kings 110 – 125 Memphis Grizzlies
2021-12-26 Sacramento Kings 102 – 127 Memphis Grizzlies

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Sacramento Kings tegen Memphis Grizzlies wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Sacramento Kings vs Memphis Grizzlies Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Sacramento Kings en Memphis Grizzlies en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Sacramento Kings vs Memphis Grizzlies Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Sacramento Kings tegen Memphis Grizzlies die in de NBA op 2023-01-24 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Sacramento Kings vs Memphis Grizzlies Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Sacramento Kings tegen Memphis Grizzlies die in de NBA op 2023-01-24 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Sacramento Kings tegen Memphis Grizzlies?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Sacramento Kings tegen Memphis Grizzlies, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Sacramento Kings vs Memphis Grizzlies?

Geplaatst in NBA Getagd met ,