San Antonio Spurs vs Sacramento Kings

San Antonio Spurs vs Sacramento KingsSan Antonio SpursSacramento Kings

🏀 2023-11-18 – NBA

 

San Antonio Spurs vs Sacramento Kings Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd San Antonio Spurs tegen Sacramento Kings in de NBA begint om 01:30 op 2023-11-18. De thuisploeg komt met 3 overwinningen uit de laatste 11 gespeelde wedstrijden, terwijl Sacramento Kings een 0.6 procent winstpercentage heeft uit de laatste 10 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we San Antonio Spurs met 0 overwinningen thuis, terwijl Sacramento Kings 2 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft San Antonio Spurs een gemiddeld puntenverschil van -13.5 punten, terwijl Sacramento Kings een gemiddeld puntenverschil van 0.6 punten heeft:

  • San Antonio Spurs: 110.6 gemiddelde punten voor, 124.1 gemiddelde punten tegen
  • Sacramento Kings: 114.6 gemiddelde punten voor, 114 gemiddelde punten tegen

San Antonio Spurs vs Sacramento Kings Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen San Antonio Spurs en Sacramento Kings:

Datum Uitslagen
2023-04-02 Sacramento Kings 134 – 142 San Antonio Spurs
2023-02-02 San Antonio Spurs 109 – 119 Sacramento Kings
2023-01-16 San Antonio Spurs 119 – 132 Sacramento Kings
2022-11-18 Sacramento Kings 130 – 112 San Antonio Spurs

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de San Antonio Spurs tegen Sacramento Kings wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

San Antonio Spurs vs Sacramento Kings Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen San Antonio Spurs en Sacramento Kings en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

San Antonio Spurs vs Sacramento Kings Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd San Antonio Spurs tegen Sacramento Kings die in de NBA op 2023-11-18 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

San Antonio Spurs vs Sacramento Kings Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd San Antonio Spurs tegen Sacramento Kings die in de NBA op 2023-11-18 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op San Antonio Spurs tegen Sacramento Kings?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd San Antonio Spurs tegen Sacramento Kings, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd San Antonio Spurs vs Sacramento Kings?

Geplaatst in NBA Getagd met ,

Verifieer je leeftijd