Dynamico vs PSV Handbal

Dynamico vs PSV HandbalDynamicoPSV Handbal

­čĄż 2024-05-11 – Eredivisie

 

Dynamico vs PSV Handbal voorspellingen

We kunnen snel kijken naar de H2H-uitslagen voor de wedstrijd Dynamico tegen PSV Handbal en de waarschijnlijke wedstrijdwinnaar voor deze handbalwedstrijd berekenen.

Dynamico vs PSV Handbal Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Dynamico - PSV Handbal, die in de Eredivisie op 2024-05-11 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Dynamico vs PSV Handbal Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Dynamico - PSV Handbal, die in de Eredivisie op 2024-05-11 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Voordat u wedt op de wedstrijdwinnaar, raden we u aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken. Het beste kunt u zelf de statistieken met de gegevens van HandballStats247.com doornemen om vervolgens de beste weddenschap optie te kunnen kiezen.

Welke bookmaker moet u gebruiken om op Dynamico vs PSV Handbal te wedden?

Hieronder staan enkele aanbevolen websites waar u weddenschappen op Dynamico tegen PSV Handbal kunt plaatsen, evenals andere weddenschapmarkten zoals over/under, odd/even, half-time winnaar etc.:

Deze aanbieders worden aanbevolen op basis van ervaring in de branche en gebruikerreviews. Deze bookmakers bieden ook bonussen voor nieuwe klanten, die prima te gebruiken zijn voor weddenschappen op voetbal, handbal en andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Dynamico vs PSV Handbal Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd Dynamico vs PSV Handbal uit de Eredivisie begint om 17:00 GMT op 2024-05-11. Het team van Dynamico heeft 8 overwinningen uit de 27 laatste wedstrijden, terwijl de uitploeg 6 wedstrijden in de laatste 28 wedstrijden heeft gewonnen.

Dynamico heeft gemiddeld 29.1 punten voor per wedstrijd en gemiddeld 33.1 punten tegen. PSV Handbal daarentegen heeft een gemiddelde 28.4 punten voor per wedstrijd en een puntengemiddelde van 32.8 punten tegen:

  • Dynamico: 27 wedstrijden gespeeld met 8 overwinningen, 19 x verloren, 2 x gelijkspel in de nationale competitie
  • PSV Handbal: 28 wedstrijden gespeeld met 6 overwinningen, 22 x verloren, x gelijkspel in de nationale competitie

Dynamico vs PSV Handbal Head-to-Head Uitslagen

De laatste 4 head to head handbalwedstrijden tussen Dynamico en PSV Handbal hadden de volgende uitslagen:

Datum Uitslagen
2023-12-16 PSV Handbal 33 – 35 Dynamico
2023-01-14 PSV Handbal 26 – 26 Dynamico
n/a n/a
n/a n/a

De H2H-gegevens voor Dynamico tegen PSV Handbal zijn makkelijk en overzichtelijk op HandballStats247 terug te vinden, waar ook diverse andere wedstrijd- en competitieresultaten worden aangeboden.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Dynamico vs PSV Handbal?

Verifieer je leeftijd