Toronto Raptors vs Boston Celtics

Toronto Raptors vs Boston CelticsToronto RaptorsBoston Celtics

🏀 2023-11-18 – NBA

 

Toronto Raptors vs Boston Celtics Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Toronto Raptors tegen Boston Celtics in de NBA begint om 01:30 op 2023-11-18. De thuisploeg komt met 5 overwinningen uit de laatste 11 gespeelde wedstrijden, terwijl Boston Celtics een 0.818 procent winstpercentage heeft uit de laatste 11 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Toronto Raptors met 0 overwinningen thuis, terwijl Boston Celtics 1 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Toronto Raptors een gemiddeld puntenverschil van -2.4 punten, terwijl Boston Celtics een gemiddeld puntenverschil van 13.4 punten heeft:

  • Toronto Raptors: 108.5 gemiddelde punten voor, 110.9 gemiddelde punten tegen
  • Boston Celtics: 119.4 gemiddelde punten voor, 106 gemiddelde punten tegen

Toronto Raptors vs Boston Celtics Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Toronto Raptors en Boston Celtics:

Datum Uitslagen
2023-11-12 Boston Celtics 117 – 94 Toronto Raptors
2023-04-08 Boston Celtics 121 – 102 Toronto Raptors
2023-04-06 Boston Celtics 97 – 93 Toronto Raptors
2023-01-21 Toronto Raptors 104 – 106 Boston Celtics

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Toronto Raptors tegen Boston Celtics wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Toronto Raptors vs Boston Celtics Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Toronto Raptors en Boston Celtics en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Toronto Raptors vs Boston Celtics Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Toronto Raptors tegen Boston Celtics die in de NBA op 2023-11-18 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Toronto Raptors vs Boston Celtics Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Toronto Raptors tegen Boston Celtics die in de NBA op 2023-11-18 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Toronto Raptors tegen Boston Celtics?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Toronto Raptors tegen Boston Celtics, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Toronto Raptors vs Boston Celtics?

Geplaatst in NBA Getagd met ,

Verifieer je leeftijd