Union Berlin vs Koln

Union Berlin vs KolnUnion BerlinKoln

⚽ 2023-03-04 – Bundesliga

 

Union Berlin vs Koln Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Union Berlin en Koln wordt op 2023-03-04 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Bundesliga staat op 14:30 GMT. De ploeg onder leiding van coach U. Fischer heeft 2 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Koln 1 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Union Berlin vs Koln, behaalde Union Berlin 2 overwinningen in eigen huis, terwijl Koln uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Union Berlin: n/a
  • voor Koln: n/a

Union Berlin vs Koln Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Union Berlin en Koln:

Datum Uitslagen
2022-09-11 Koln 0 – 1 Union Berlin
2022-04-01 Union Berlin 1 – 0 Koln
2021-11-07 Koln 2 – 2 Union Berlin
2021-03-13 Union Berlin 2 – 1 Koln

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Union Berlin vs Koln H2H pagina aan.

Union Berlin vs Koln voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Union Berlin vs Koln Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Union Berlin - Koln gespeeld in de Bundesliga op 2023-03-04 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Union Berlin vs Koln Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Union Berlin - Koln gespeeld in de Bundesliga op 2023-03-04 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Union Berlin tegen Koln?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Union Berlin tegen Koln te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Union Berlin vs Koln?

Geplaatst in Bundesliga Getagd met ,