Utah Jazz vs Portland Trail Blazers

Utah Jazz vs Portland Trail BlazersUtah JazzPortland Trail Blazers

🏀 2023-11-15 – NBA

 

Utah Jazz vs Portland Trail Blazers Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Utah Jazz tegen Portland Trail Blazers in de NBA begint om 03:00 op 2023-11-15. De thuisploeg komt met 3 overwinningen uit de laatste 10 gespeelde wedstrijden, terwijl Portland Trail Blazers een 0.333 procent winstpercentage heeft uit de laatste 9 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Utah Jazz met 1 overwinningen thuis, terwijl Portland Trail Blazers 2 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Utah Jazz een gemiddeld puntenverschil van -7.7 punten, terwijl Portland Trail Blazers een gemiddeld puntenverschil van -5.3 punten heeft:

  • Utah Jazz: 113.9 gemiddelde punten voor, 121.6 gemiddelde punten tegen
  • Portland Trail Blazers: 106.4 gemiddelde punten voor, 111.7 gemiddelde punten tegen

Utah Jazz vs Portland Trail Blazers Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Utah Jazz en Portland Trail Blazers:

Datum Uitslagen
2023-10-15 Utah Jazz 138 – 133 Portland Trail Blazers
2023-03-23 Utah Jazz 115 – 127 Portland Trail Blazers
2023-01-26 Portland Trail Blazers 134 – 124 Utah Jazz
2022-12-04 Utah Jazz 111 – 116 Portland Trail Blazers

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Utah Jazz tegen Portland Trail Blazers wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Utah Jazz vs Portland Trail Blazers Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Utah Jazz en Portland Trail Blazers en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Utah Jazz vs Portland Trail Blazers Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Utah Jazz tegen Portland Trail Blazers die in de NBA op 2023-11-15 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Utah Jazz vs Portland Trail Blazers Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Utah Jazz tegen Portland Trail Blazers die in de NBA op 2023-11-15 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Utah Jazz tegen Portland Trail Blazers?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Utah Jazz tegen Portland Trail Blazers, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Utah Jazz vs Portland Trail Blazers?

Geplaatst in NBA Getagd met ,

Verifieer je leeftijd