Rhein-Neckar vs Hannover-Burgdorf

Rhein-Neckar vs Hannover-BurgdorfRhein-NeckarHannover-Burgdorf

šŸ¤¾ 2024-05-02 – Bundesliga

 

Rhein-Neckar vs Hannover-Burgdorf voorspellingen

We kunnen snel kijken naar de H2H-uitslagen voor de wedstrijd Rhein-Neckar tegen Hannover-Burgdorf en de waarschijnlijke wedstrijdwinnaar voor deze handbalwedstrijd berekenen.

Rhein-Neckar vs Hannover-Burgdorf Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Rhein-Neckar - Hannover-Burgdorf, die in de Bundesliga op 2024-05-02 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Rhein-Neckar vs Hannover-Burgdorf Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Rhein-Neckar - Hannover-Burgdorf, die in de Bundesliga op 2024-05-02 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Voordat u wedt op de wedstrijdwinnaar, raden we u aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken.Ā Het beste kunt u zelf de statistieken met de gegevens van HandballStats247.com doornemen om vervolgens de beste weddenschap optie te kunnen kiezen.

Welke bookmaker moet u gebruiken om op Rhein-Neckar vs Hannover-Burgdorf te wedden?

Hieronder staan enkele aanbevolen websites waar u weddenschappen op Rhein-Neckar tegen Hannover-Burgdorf kunt plaatsen, evenals andere weddenschapmarkten zoals over/under, odd/even, half-time winnaar etc.:

Deze aanbieders worden aanbevolen op basis van ervaring in de branche en gebruikerreviews.Ā Deze bookmakers bieden ook bonussen voor nieuwe klanten, die prima te gebruiken zijn voor weddenschappen op voetbal, handbal en andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Rhein-Neckar vs Hannover-Burgdorf Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd Rhein-Neckar vs Hannover-Burgdorf uit de Bundesliga begint om 17:00 GMT op 2024-05-02.Ā Het team van Rhein-Neckar heeft 11 overwinningen uit de 27 laatste wedstrijden, terwijl de uitploeg 15 wedstrijden in de laatste 26 wedstrijden heeft gewonnen.

Rhein-Neckar heeft gemiddeld 30.9 punten voor per wedstrijd en gemiddeld 32.3 punten tegen. Hannover-Burgdorf daarentegen heeft een gemiddelde 34.1 punten voor per wedstrijd en een puntengemiddelde van 34.0 punten tegen:

  • Rhein-Neckar: 27 wedstrijden gespeeld met 11 overwinningen, 16 x verloren, 2 x gelijkspel in de nationale competitie
  • Hannover-Burgdorf: 26 wedstrijden gespeeld met 15 overwinningen, 11 x verloren, x gelijkspel in de nationale competitie

Rhein-Neckar vs Hannover-Burgdorf Head-to-Head Uitslagen

De laatste 4 head to head handbalwedstrijden tussen Rhein-Neckar en Hannover-Burgdorf hadden de volgende uitslagen:

Datum Uitslagen
2024-02-27 Hannover-Burgdorf 24 – 32 Rhein-Neckar
2024-02-20 Rhein-Neckar 27 – 26 Hannover-Burgdorf
2023-09-10 Hannover-Burgdorf 34 – 29 Rhein-Neckar
2023-05-21 Hannover-Burgdorf 30 – 31 Rhein-Neckar

De H2H-gegevens voor Rhein-Neckar tegen Hannover-Burgdorf zijn makkelijk en overzichtelijk op HandballStats247 terug te vinden, waar ook diverse andere wedstrijd- en competitieresultaten worden aangeboden.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Rhein-Neckar vs Hannover-Burgdorf?

Verifieer je leeftijd