Washington Wizards vs Indiana Pacers

Washington Wizards vs Indiana PacersWashington WizardsIndiana Pacers

🏀 2023-02-12 – NBA

 

Washington Wizards vs Indiana Pacers Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Washington Wizards tegen Indiana Pacers in de NBA begint om 01:00 op 2023-02-12. De thuisploeg komt met 25 overwinningen uit de laatste 54 gespeelde wedstrijden, terwijl Indiana Pacers een 0.446 procent winstpercentage heeft uit de laatste 56 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Washington Wizards met 1 overwinningen thuis, terwijl Indiana Pacers 1 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Washington Wizards een gemiddeld puntenverschil van -0.4 punten, terwijl Indiana Pacers een gemiddeld puntenverschil van -2.3 punten heeft:

  • Washington Wizards: 112.9 gemiddelde punten voor, 113.3 gemiddelde punten tegen
  • Indiana Pacers: 114.6 gemiddelde punten voor, 116.9 gemiddelde punten tegen

Washington Wizards vs Indiana Pacers Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Washington Wizards en Indiana Pacers:

Datum Uitslagen
2022-12-10 Indiana Pacers 121 – 111 Washington Wizards
2022-10-29 Washington Wizards 117 – 127 Indiana Pacers
2022-10-20 Indiana Pacers 107 – 114 Washington Wizards
2022-07-16 Washington Wizards 97 – 79 Indiana Pacers

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Washington Wizards tegen Indiana Pacers wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Washington Wizards vs Indiana Pacers Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Washington Wizards en Indiana Pacers en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Washington Wizards vs Indiana Pacers Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Washington Wizards tegen Indiana Pacers die in de NBA op 2023-02-12 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Washington Wizards vs Indiana Pacers Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Washington Wizards tegen Indiana Pacers die in de NBA op 2023-02-12 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Washington Wizards tegen Indiana Pacers?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Washington Wizards tegen Indiana Pacers, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Washington Wizards vs Indiana Pacers?

Geplaatst in NBA Getagd met ,