Washington Wizards vs Portland Trail Blazers

Washington Wizards vs Portland Trail BlazersWashington WizardsPortland Trail Blazers

🏀 2023-02-04 – NBA

 

Washington Wizards vs Portland Trail Blazers Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Washington Wizards tegen Portland Trail Blazers in de NBA begint om 01:00 op 2023-02-04. De thuisploeg komt met 24 overwinningen uit de laatste 50 gespeelde wedstrijden, terwijl Portland Trail Blazers een 0.49 procent winstpercentage heeft uit de laatste 51 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Washington Wizards met 0 overwinningen thuis, terwijl Portland Trail Blazers 2 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Washington Wizards een gemiddeld puntenverschil van 0 punten, terwijl Portland Trail Blazers een gemiddeld puntenverschil van 0.6 punten heeft:

  • Washington Wizards: 113 gemiddelde punten voor, 113 gemiddelde punten tegen
  • Portland Trail Blazers: 114.3 gemiddelde punten voor, 113.7 gemiddelde punten tegen

Washington Wizards vs Portland Trail Blazers Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Washington Wizards en Portland Trail Blazers:

Datum Uitslagen
2022-03-13 Portland Trail Blazers 127 – 118 Washington Wizards
2022-01-16 Washington Wizards 110 – 115 Portland Trail Blazers
2021-02-21 Portland Trail Blazers 111 – 118 Washington Wizards
2021-02-03 Washington Wizards 121 – 132 Portland Trail Blazers

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Washington Wizards tegen Portland Trail Blazers wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Washington Wizards vs Portland Trail Blazers Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Washington Wizards en Portland Trail Blazers en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Washington Wizards vs Portland Trail Blazers Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Washington Wizards tegen Portland Trail Blazers die in de NBA op 2023-02-04 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Washington Wizards vs Portland Trail Blazers Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Washington Wizards tegen Portland Trail Blazers die in de NBA op 2023-02-04 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Washington Wizards tegen Portland Trail Blazers?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Washington Wizards tegen Portland Trail Blazers, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Washington Wizards vs Portland Trail Blazers?

Geplaatst in NBA Getagd met ,