ADO Den Haag vs De Graafschap

ADO Den Haag vs De GraafschapADO Den HaagDe Graafschap

⚽ 2024-05-18 – Eredivisie

 

ADO Den Haag vs De Graafschap voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

ADO Den Haag vs De Graafschap Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd ADO Den Haag - De Graafschap gespeeld in de Eredivisie op 2024-05-18 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

ADO Den Haag vs De Graafschap Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd ADO Den Haag - De Graafschap gespeeld in de Eredivisie op 2024-05-18 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op ADO Den Haag tegen De Graafschap?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd ADO Den Haag tegen De Graafschap te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

ADO Den Haag vs De Graafschap Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen ADO Den Haag en De Graafschap wordt op 2024-05-18 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Eredivisie staat op 18:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach D. Kalezić heeft 2 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl De Graafschap 1 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen ADO Den Haag vs De Graafschap, behaalde ADO Den Haag 1 overwinningen in eigen huis, terwijl De Graafschap uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor ADO Den Haag: n/a
  • voor De Graafschap: n/a

ADO Den Haag vs De Graafschap Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen ADO Den Haag en De Graafschap:

Datum Uitslagen
2024-05-14 De Graafschap 2 – 3 ADO Den Haag
2024-01-12 ADO Den Haag 5 – 3 De Graafschap
2023-08-11 De Graafschap 0 – 0 ADO Den Haag
2023-04-21 De Graafschap 0 – 1 ADO Den Haag

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de ADO Den Haag vs De Graafschap H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd ADO Den Haag vs De Graafschap?

Verifieer je leeftijd