Ajax vs Almere City

Ajax vs Almere CityAjaxAlmere City

⚽ 2024-05-12 – Eredivisie

 

Ajax vs Almere City voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Ajax vs Almere City Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Ajax - Almere City gespeeld in de Eredivisie op 2024-05-12 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Ajax vs Almere City Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Ajax - Almere City gespeeld in de Eredivisie op 2024-05-12 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Ajax tegen Almere City?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Ajax tegen Almere City te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Ajax vs Almere City Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Ajax en Almere City wordt op 2024-05-12 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Eredivisie staat op 12:30 GMT. De ploeg onder leiding van coach J. van ’t Schip heeft 2 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Almere City 0 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Ajax vs Almere City, behaalde Ajax 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Almere City uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Ajax: n/a
  • voor Almere City: D. Post(1 goals/match);

Ajax vs Almere City Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Ajax en Almere City:

Datum Uitslagen
2023-11-12 Almere City 2 – 2 Ajax
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Ajax vs Almere City H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Ajax vs Almere City?

Verifieer je leeftijd