Minnesota Timberwolves vs Denver Nuggets

Minnesota Timberwolves vs Denver NuggetsMinnesota TimberwolvesDenver Nuggets

­čĆÇ 2024-05-10 – NBA

 

Minnesota Timberwolves vs Denver Nuggets Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Minnesota Timberwolves en Denver Nuggets en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Minnesota Timberwolves vs Denver Nuggets Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Minnesota Timberwolves tegen Denver Nuggets die in de NBA op 2024-05-10 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Minnesota Timberwolves vs Denver Nuggets Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Minnesota Timberwolves tegen Denver Nuggets die in de NBA op 2024-05-10 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Minnesota Timberwolves tegen Denver Nuggets?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Minnesota Timberwolves tegen Denver Nuggets, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Minnesota Timberwolves vs Denver Nuggets Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Minnesota Timberwolves tegen Denver Nuggets in de NBA begint om 05:00 op 2024-05-10. De thuisploeg komt met 56 overwinningen uit de laatste 82 gespeelde wedstrijden, terwijl Denver Nuggets een 0.695 procent winstpercentage heeft uit de laatste 82 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Minnesota Timberwolves met 0 overwinningen thuis, terwijl Denver Nuggets 0 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Minnesota Timberwolves een gemiddeld puntenverschil van 6.5 punten, terwijl Denver Nuggets een gemiddeld puntenverschil van 5.3 punten heeft:

  • Minnesota Timberwolves: 113 gemiddelde punten voor, 106.5 gemiddelde punten tegen
  • Denver Nuggets: 114.9 gemiddelde punten voor, 109.6 gemiddelde punten tegen

Minnesota Timberwolves vs Denver Nuggets Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Minnesota Timberwolves en Denver Nuggets:

Datum Uitslagen
2024-05-07 Denver Nuggets 80 – 106 Minnesota Timberwolves
2024-05-05 Denver Nuggets 99 – 106 Minnesota Timberwolves
2024-04-11 Denver Nuggets 116 – 107 Minnesota Timberwolves
2024-03-30 Denver Nuggets 98 – 111 Minnesota Timberwolves

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Minnesota Timberwolves tegen Denver Nuggets wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Minnesota Timberwolves vs Denver Nuggets?

Verifieer je leeftijd