Barcelona vs Mallorca

Barcelona vs MallorcaBarcelonaMallorca

⚽ 2024-03-08 – La Liga

 

Barcelona vs Mallorca voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Barcelona vs Mallorca Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Barcelona - Mallorca gespeeld in de La Liga op 2024-03-08 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Barcelona vs Mallorca Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Barcelona - Mallorca gespeeld in de La Liga op 2024-03-08 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Barcelona tegen Mallorca?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Barcelona tegen Mallorca te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Barcelona vs Mallorca Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Barcelona en Mallorca wordt op 2024-03-08 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de La Liga staat op 20:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach Xavi heeft 2 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Mallorca 2 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Barcelona vs Mallorca, behaalde Barcelona 2 overwinningen in eigen huis, terwijl Mallorca uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Barcelona: n/a
  • voor Mallorca: n/a

Barcelona vs Mallorca Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Barcelona en Mallorca:

Datum Uitslagen
2023-09-26 Mallorca 2 – 2 Barcelona
2023-05-28 Barcelona 3 – 0 Mallorca
2022-10-01 Mallorca 0 – 1 Barcelona
2022-05-01 Barcelona 2 – 1 Mallorca

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Barcelona vs Mallorca H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Barcelona vs Mallorca?

Verifieer je leeftijd