Barcelona vs Montpellier

Barcelona vs MontpellierBarcelonaMontpellier

­čĄż 2024-03-07 – Champions League

 

Barcelona vs Montpellier voorspellingen

We kunnen snel kijken naar de H2H-uitslagen voor de wedstrijd Barcelona tegen Montpellier en de waarschijnlijke wedstrijdwinnaar voor deze handbalwedstrijd berekenen.

Barcelona vs Montpellier Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Barcelona - Montpellier, die in de Champions League op 2024-03-07 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Barcelona vs Montpellier Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Barcelona - Montpellier, die in de Champions League op 2024-03-07 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Voordat u wedt op de wedstrijdwinnaar, raden we u aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken. Het beste kunt u zelf de statistieken met de gegevens van HandballStats247.com doornemen om vervolgens de beste weddenschap optie te kunnen kiezen.

Welke bookmaker moet u gebruiken om op Barcelona vs Montpellier te wedden?

Hieronder staan enkele aanbevolen websites waar u weddenschappen op Barcelona tegen Montpellier kunt plaatsen, evenals andere weddenschapmarkten zoals over/under, odd/even, half-time winnaar etc.:

Deze aanbieders worden aanbevolen op basis van ervaring in de branche en gebruikerreviews. Deze bookmakers bieden ook bonussen voor nieuwe klanten, die prima te gebruiken zijn voor weddenschappen op voetbal, handbal en andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Barcelona vs Montpellier Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd Barcelona vs Montpellier uit de Champions League begint om 19:45 GMT op 2024-03-07. Het team van Barcelona heeft 19 overwinningen uit de 19 laatste wedstrijden, terwijl de uitploeg 14 wedstrijden in de laatste 18 wedstrijden heeft gewonnen.

Barcelona heeft gemiddeld 40.3 punten voor per wedstrijd en gemiddeld 27.5 punten tegen. Montpellier daarentegen heeft een gemiddelde 33.7 punten voor per wedstrijd en een puntengemiddelde van 29.4 punten tegen:

  • Barcelona: 19 wedstrijden gespeeld met 19 overwinningen, 0 x verloren, 1 x gelijkspel in de nationale competitie
  • Montpellier: 18 wedstrijden gespeeld met 14 overwinningen, 4 x verloren, x gelijkspel in de nationale competitie

Barcelona vs Montpellier Head-to-Head Uitslagen

De laatste 4 head to head handbalwedstrijden tussen Barcelona en Montpellier hadden de volgende uitslagen:

Datum Uitslagen
2023-09-13 Montpellier 25 – 30 Barcelona
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

De H2H-gegevens voor Barcelona tegen Montpellier zijn makkelijk en overzichtelijk op HandballStats247 terug te vinden, waar ook diverse andere wedstrijd- en competitieresultaten worden aangeboden.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Barcelona vs Montpellier?

Verifieer je leeftijd