Bergischer vs Gummersbach

Bergischer vs GummersbachBergischerGummersbach

­čĄż 2024-03-07 – Bundesliga

 

Bergischer vs Gummersbach voorspellingen

We kunnen snel kijken naar de H2H-uitslagen voor de wedstrijd Bergischer tegen Gummersbach en de waarschijnlijke wedstrijdwinnaar voor deze handbalwedstrijd berekenen.

Bergischer vs Gummersbach Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Bergischer - Gummersbach, die in de Bundesliga op 2024-03-07 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Bergischer vs Gummersbach Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Bergischer - Gummersbach, die in de Bundesliga op 2024-03-07 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Voordat u wedt op de wedstrijdwinnaar, raden we u aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken. Het beste kunt u zelf de statistieken met de gegevens van HandballStats247.com doornemen om vervolgens de beste weddenschap optie te kunnen kiezen.

Welke bookmaker moet u gebruiken om op Bergischer vs Gummersbach te wedden?

Hieronder staan enkele aanbevolen websites waar u weddenschappen op Bergischer tegen Gummersbach kunt plaatsen, evenals andere weddenschapmarkten zoals over/under, odd/even, half-time winnaar etc.:

Deze aanbieders worden aanbevolen op basis van ervaring in de branche en gebruikerreviews. Deze bookmakers bieden ook bonussen voor nieuwe klanten, die prima te gebruiken zijn voor weddenschappen op voetbal, handbal en andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Bergischer vs Gummersbach Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd Bergischer vs Gummersbach uit de Bundesliga begint om 18:00 GMT op 2024-03-07. Het team van Bergischer heeft 6 overwinningen uit de 22 laatste wedstrijden, terwijl de uitploeg 11 wedstrijden in de laatste 21 wedstrijden heeft gewonnen.

Bergischer heeft gemiddeld 29.9 punten voor per wedstrijd en gemiddeld 32.5 punten tegen. Gummersbach daarentegen heeft een gemiddelde 33.1 punten voor per wedstrijd en een puntengemiddelde van 33.7 punten tegen:

  • Bergischer: 22 wedstrijden gespeeld met 6 overwinningen, 16 x verloren, 1 x gelijkspel in de nationale competitie
  • Gummersbach: 21 wedstrijden gespeeld met 11 overwinningen, 10 x verloren, x gelijkspel in de nationale competitie

Bergischer vs Gummersbach Head-to-Head Uitslagen

De laatste 4 head to head handbalwedstrijden tussen Bergischer en Gummersbach hadden de volgende uitslagen:

Datum Uitslagen
2023-09-14 Gummersbach 27 – 33 Bergischer
2023-05-18 Gummersbach 37 – 34 Bergischer
2022-11-13 Bergischer 30 – 30 Gummersbach
n/a n/a

De H2H-gegevens voor Bergischer tegen Gummersbach zijn makkelijk en overzichtelijk op HandballStats247 terug te vinden, waar ook diverse andere wedstrijd- en competitieresultaten worden aangeboden.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Bergischer vs Gummersbach?

Verifieer je leeftijd