Borussia Dortmund vs Eintracht Frankfurt

Borussia Dortmund vs Eintracht FrankfurtBorussia DortmundEintracht Frankfurt

⚽ 2024-03-17 – Bundesliga

 

Borussia Dortmund vs Eintracht Frankfurt voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Borussia Dortmund vs Eintracht Frankfurt Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Borussia Dortmund - Eintracht Frankfurt gespeeld in de Bundesliga op 2024-03-17 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Borussia Dortmund vs Eintracht Frankfurt Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Borussia Dortmund - Eintracht Frankfurt gespeeld in de Bundesliga op 2024-03-17 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Borussia Dortmund tegen Eintracht Frankfurt?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Borussia Dortmund tegen Eintracht Frankfurt te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Borussia Dortmund vs Eintracht Frankfurt Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Borussia Dortmund en Eintracht Frankfurt wordt op 2024-03-17 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Bundesliga staat op 16:30 GMT. De ploeg onder leiding van coach E. Terzić heeft 3 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Eintracht Frankfurt 2 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Borussia Dortmund vs Eintracht Frankfurt, behaalde Borussia Dortmund 1 overwinningen in eigen huis, terwijl Eintracht Frankfurt uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Borussia Dortmund: n/a
  • voor Eintracht Frankfurt: n/a

Borussia Dortmund vs Eintracht Frankfurt Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Borussia Dortmund en Eintracht Frankfurt:

Datum Uitslagen
2023-10-29 Eintracht Frankfurt 3 – 3 Borussia Dortmund
2023-04-22 Borussia Dortmund 4 – 0 Eintracht Frankfurt
2022-10-29 Eintracht Frankfurt 1 – 2 Borussia Dortmund
2022-01-08 Eintracht Frankfurt 2 – 3 Borussia Dortmund

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Borussia Dortmund vs Eintracht Frankfurt H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Borussia Dortmund vs Eintracht Frankfurt?

Verifieer je leeftijd