Cesson Rennes-Metropole vs St. Raphael

Cesson Rennes-Metropole vs St. RaphaelCesson Rennes-MetropoleSt. Raphael

ūü§ĺ 2024-03-30 – Starligue

 

Cesson Rennes-Metropole vs St. Raphael voorspellingen

We kunnen snel kijken naar de H2H-uitslagen voor de wedstrijd Cesson Rennes-Metropole tegen St. Raphael en de waarschijnlijke wedstrijdwinnaar voor deze handbalwedstrijd berekenen.

Cesson Rennes-Metropole vs St. Raphael Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Cesson Rennes-Metropole - St. Raphael, die in de Starligue op 2024-03-30 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Cesson Rennes-Metropole vs St. Raphael Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Cesson Rennes-Metropole - St. Raphael, die in de Starligue op 2024-03-30 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Voordat u wedt op de wedstrijdwinnaar, raden we u aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken. Het beste kunt u zelf de statistieken met de gegevens van HandballStats247.com doornemen om vervolgens de beste weddenschap optie te kunnen kiezen.

Welke bookmaker moet u gebruiken om op Cesson Rennes-Metropole vs St. Raphael te wedden?

Hieronder staan enkele aanbevolen websites waar u weddenschappen op Cesson Rennes-Metropole tegen St. Raphael kunt plaatsen, evenals andere weddenschapmarkten zoals over/under, odd/even, half-time winnaar etc.:

Deze aanbieders worden aanbevolen op basis van ervaring in de branche en gebruikerreviews. Deze bookmakers bieden ook bonussen voor nieuwe klanten, die prima te gebruiken zijn voor weddenschappen op voetbal, handbal en andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Cesson Rennes-Metropole vs St. Raphael Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd Cesson Rennes-Metropole vs St. Raphael uit de Starligue begint om 17:00 GMT op 2024-03-30. Het team van Cesson Rennes-Metropole heeft 8 overwinningen uit de 21 laatste wedstrijden, terwijl de uitploeg 10 wedstrijden in de laatste 18 wedstrijden heeft gewonnen.

Cesson Rennes-Metropole heeft gemiddeld 29.8 punten voor per wedstrijd en gemiddeld 30.2 punten tegen. St. Raphael daarentegen heeft een gemiddelde 39.2 punten voor per wedstrijd en een puntengemiddelde van 39.7 punten tegen:

  • Cesson Rennes-Metropole: 21 wedstrijden gespeeld met 8 overwinningen, 13 x verloren, 0 x gelijkspel in de nationale competitie
  • St. Raphael: 18 wedstrijden gespeeld met 10 overwinningen, 8 x verloren, x gelijkspel in de nationale competitie

Cesson Rennes-Metropole vs St. Raphael Head-to-Head Uitslagen

De laatste 4 head to head handbalwedstrijden tussen Cesson Rennes-Metropole en St. Raphael hadden de volgende uitslagen:

Datum Uitslagen
2023-09-22 St. Raphael 31 – 30 Cesson Rennes-Metropole
2023-04-07 St. Raphael 23 – 29 Cesson Rennes-Metropole
2022-09-16 Cesson Rennes-Metropole 28 – 24 St. Raphael
2022-03-25 Cesson Rennes-Metropole 32 – 29 St. Raphael

De H2H-gegevens voor Cesson Rennes-Metropole tegen St. Raphael zijn makkelijk en overzichtelijk op HandballStats247 terug te vinden, waar ook diverse andere wedstrijd- en competitieresultaten worden aangeboden.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Cesson Rennes-Metropole vs St. Raphael?

Verifieer je leeftijd