Cleveland Cavaliers vs Memphis Grizzlies

Cleveland Cavaliers vs Memphis GrizzliesCleveland CavaliersMemphis Grizzlies

­čĆÇ 2024-04-11 – NBA

 

Cleveland Cavaliers vs Memphis Grizzlies Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Cleveland Cavaliers en Memphis Grizzlies en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Cleveland Cavaliers vs Memphis Grizzlies Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Cleveland Cavaliers tegen Memphis Grizzlies die in de NBA op 2024-04-11 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Cleveland Cavaliers vs Memphis Grizzlies Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Cleveland Cavaliers tegen Memphis Grizzlies die in de NBA op 2024-04-11 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Cleveland Cavaliers tegen Memphis Grizzlies?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Cleveland Cavaliers tegen Memphis Grizzlies, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Cleveland Cavaliers vs Memphis Grizzlies Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Cleveland Cavaliers tegen Memphis Grizzlies in de NBA begint om 00:00 op 2024-04-11. De thuisploeg komt met 46 overwinningen uit de laatste 79 gespeelde wedstrijden, terwijl Memphis Grizzlies een 0.346 procent winstpercentage heeft uit de laatste 78 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Cleveland Cavaliers met 2 overwinningen thuis, terwijl Memphis Grizzlies 0 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Cleveland Cavaliers een gemiddeld puntenverschil van 2.4 punten, terwijl Memphis Grizzlies een gemiddeld puntenverschil van -6.8 punten heeft:

  • Cleveland Cavaliers: 112.5 gemiddelde punten voor, 110.1 gemiddelde punten tegen
  • Memphis Grizzlies: 105.9 gemiddelde punten voor, 112.7 gemiddelde punten tegen

Cleveland Cavaliers vs Memphis Grizzlies Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Cleveland Cavaliers en Memphis Grizzlies:

Datum Uitslagen
2024-02-02 Memphis Grizzlies 101 – 108 Cleveland Cavaliers
2023-07-10 Cleveland Cavaliers 100 – 77 Memphis Grizzlies
2023-02-03 Cleveland Cavaliers 128 – 113 Memphis Grizzlies
2023-01-19 Memphis Grizzlies 115 – 114 Cleveland Cavaliers

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Cleveland Cavaliers tegen Memphis Grizzlies wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Cleveland Cavaliers vs Memphis Grizzlies?

Verifieer je leeftijd