Club Brugge vs OH Leuven

Club Brugge vs OH LeuvenClub BruggeOH Leuven

⚽ 2024-03-10 – First Division A

 

Club Brugge vs OH Leuven voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Club Brugge vs OH Leuven Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Club Brugge - OH Leuven gespeeld in de First Division A op 2024-03-10 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Club Brugge vs OH Leuven Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Club Brugge - OH Leuven gespeeld in de First Division A op 2024-03-10 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Club Brugge tegen OH Leuven?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Club Brugge tegen OH Leuven te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Club Brugge vs OH Leuven Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Club Brugge en OH Leuven wordt op 2024-03-10 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de First Division A staat op 15:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach R. Deila heeft 2 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl OH Leuven 1 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Club Brugge vs OH Leuven, behaalde Club Brugge 1 overwinningen in eigen huis, terwijl OH Leuven uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Club Brugge: n/a
  • voor OH Leuven: n/a

Club Brugge vs OH Leuven Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Club Brugge en OH Leuven:

Datum Uitslagen
2023-11-26 OH Leuven 0 – 1 Club Brugge
2022-12-26 Club Brugge 1 – 1 OH Leuven
2022-08-14 OH Leuven 0 – 3 Club Brugge
2021-12-23 Club Brugge 4 – 1 OH Leuven

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Club Brugge vs OH Leuven H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Club Brugge vs OH Leuven?

Verifieer je leeftijd