Denver Nuggets vs Houston Rockets

Denver Nuggets vs Houston RocketsDenver NuggetsHouston Rockets

🏀 2023-11-30 – NBA

 

Denver Nuggets vs Houston Rockets Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Denver Nuggets tegen Houston Rockets in de NBA begint om 03:00 op 2023-11-30. De thuisploeg komt met 12 overwinningen uit de laatste 18 gespeelde wedstrijden, terwijl Houston Rockets een 0.571 procent winstpercentage heeft uit de laatste 14 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Denver Nuggets met 0 overwinningen thuis, terwijl Houston Rockets 0 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Denver Nuggets een gemiddeld puntenverschil van 4.2 punten, terwijl Houston Rockets een gemiddeld puntenverschil van 5.2 punten heeft:

  • Denver Nuggets: 113.1 gemiddelde punten voor, 108.9 gemiddelde punten tegen
  • Houston Rockets: 109.6 gemiddelde punten voor, 104.4 gemiddelde punten tegen

Denver Nuggets vs Houston Rockets Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Denver Nuggets en Houston Rockets:

Datum Uitslagen
2023-11-25 Houston Rockets 105 – 86 Denver Nuggets
2023-11-13 Houston Rockets 107 – 104 Denver Nuggets
2023-04-05 Houston Rockets 124 – 103 Denver Nuggets
2023-03-01 Houston Rockets 112 – 133 Denver Nuggets

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Denver Nuggets tegen Houston Rockets wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Denver Nuggets vs Houston Rockets Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Denver Nuggets en Houston Rockets en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Denver Nuggets vs Houston Rockets Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Denver Nuggets tegen Houston Rockets die in de NBA op 2023-11-30 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Denver Nuggets vs Houston Rockets Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Denver Nuggets tegen Houston Rockets die in de NBA op 2023-11-30 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Denver Nuggets tegen Houston Rockets?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Denver Nuggets tegen Houston Rockets, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Denver Nuggets vs Houston Rockets?

Verifieer je leeftijd