Deportivo Alavés vs Atletico Madrid

Deportivo Alavés vs Atletico MadridDeportivo AlavésAtletico Madrid

⚽ 2024-04-21 – La Liga

 

Deportivo Alavés vs Atletico Madrid voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Deportivo Alavés vs Atletico Madrid Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Deportivo Alavés - Atletico Madrid gespeeld in de La Liga op 2024-04-21 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Deportivo Alavés vs Atletico Madrid Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Deportivo Alavés - Atletico Madrid gespeeld in de La Liga op 2024-04-21 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Deportivo Alavés tegen Atletico Madrid?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Deportivo Alavés tegen Atletico Madrid te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Deportivo Alavés vs Atletico Madrid Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Deportivo Alavés en Atletico Madrid wordt op 2024-04-21 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de La Liga staat op 16:30 GMT. De ploeg onder leiding van coach Luis García heeft 1 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Atletico Madrid 3 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Deportivo Alavés vs Atletico Madrid, behaalde Deportivo Alavés 1 overwinningen in eigen huis, terwijl Atletico Madrid uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Deportivo Alavés: n/a
  • voor Atletico Madrid: n/a

Deportivo Alavés vs Atletico Madrid Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Deportivo Alavés en Atletico Madrid:

Datum Uitslagen
2023-10-29 Atletico Madrid 2 – 1 Deportivo Alavés
2022-04-02 Atletico Madrid 4 – 1 Deportivo Alavés
2021-09-25 Deportivo Alavés 1 – 0 Atletico Madrid
2021-03-21 Atletico Madrid 1 – 0 Deportivo Alavés

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Deportivo Alavés vs Atletico Madrid H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Deportivo Alavés vs Atletico Madrid?

Verifieer je leeftijd