Dynamico vs Tachos

Dynamico vs TachosDynamicoTachos

🤾 2024-04-06 – Eredivisie

 

Dynamico vs Tachos voorspellingen

We kunnen snel kijken naar de H2H-uitslagen voor de wedstrijd Dynamico tegen Tachos en de waarschijnlijke wedstrijdwinnaar voor deze handbalwedstrijd berekenen.

Dynamico vs Tachos Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Dynamico - Tachos, die in de Eredivisie op 2024-04-06 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Dynamico vs Tachos Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Dynamico - Tachos, die in de Eredivisie op 2024-04-06 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Voordat u wedt op de wedstrijdwinnaar, raden we u aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken. Het beste kunt u zelf de statistieken met de gegevens van HandballStats247.com doornemen om vervolgens de beste weddenschap optie te kunnen kiezen.

Welke bookmaker moet u gebruiken om op Dynamico vs Tachos te wedden?

Hieronder staan enkele aanbevolen websites waar u weddenschappen op Dynamico tegen Tachos kunt plaatsen, evenals andere weddenschapmarkten zoals over/under, odd/even, half-time winnaar etc.:

Deze aanbieders worden aanbevolen op basis van ervaring in de branche en gebruikerreviews. Deze bookmakers bieden ook bonussen voor nieuwe klanten, die prima te gebruiken zijn voor weddenschappen op voetbal, handbal en andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Dynamico vs Tachos Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd Dynamico vs Tachos uit de Eredivisie begint om 18:50 GMT op 2024-04-06. Het team van Dynamico heeft 7 overwinningen uit de 23 laatste wedstrijden, terwijl de uitploeg 16 wedstrijden in de laatste 23 wedstrijden heeft gewonnen.

Dynamico heeft gemiddeld 29.6 punten voor per wedstrijd en gemiddeld 33.9 punten tegen. Tachos daarentegen heeft een gemiddelde 33.0 punten voor per wedstrijd en een puntengemiddelde van 28.7 punten tegen:

  • Dynamico: 23 wedstrijden gespeeld met 7 overwinningen, 16 x verloren, 2 x gelijkspel in de nationale competitie
  • Tachos: 23 wedstrijden gespeeld met 16 overwinningen, 7 x verloren, x gelijkspel in de nationale competitie

Dynamico vs Tachos Head-to-Head Uitslagen

De laatste 4 head to head handbalwedstrijden tussen Dynamico en Tachos hadden de volgende uitslagen:

Datum Uitslagen
2023-11-11 Tachos 37 – 26 Dynamico
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

De H2H-gegevens voor Dynamico tegen Tachos zijn makkelijk en overzichtelijk op HandballStats247 terug te vinden, waar ook diverse andere wedstrijd- en competitieresultaten worden aangeboden.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Dynamico vs Tachos?

Verifieer je leeftijd