Eintracht Frankfurt vs Hoffenheim

Eintracht Frankfurt vs HoffenheimEintracht FrankfurtHoffenheim

⚽ 2024-03-10 – Bundesliga

 

Eintracht Frankfurt vs Hoffenheim voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Eintracht Frankfurt vs Hoffenheim Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Eintracht Frankfurt - Hoffenheim gespeeld in de Bundesliga op 2024-03-10 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Eintracht Frankfurt vs Hoffenheim Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Eintracht Frankfurt - Hoffenheim gespeeld in de Bundesliga op 2024-03-10 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Eintracht Frankfurt tegen Hoffenheim?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Eintracht Frankfurt tegen Hoffenheim te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Eintracht Frankfurt vs Hoffenheim Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Eintracht Frankfurt en Hoffenheim wordt op 2024-03-10 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Bundesliga staat op 16:30 GMT. De ploeg onder leiding van coach D. Toppmöller heeft 1 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Hoffenheim 2 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Eintracht Frankfurt vs Hoffenheim, behaalde Eintracht Frankfurt 1 overwinningen in eigen huis, terwijl Hoffenheim uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Eintracht Frankfurt: n/a
  • voor Hoffenheim: n/a

Eintracht Frankfurt vs Hoffenheim Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Eintracht Frankfurt en Hoffenheim:

Datum Uitslagen
2023-10-21 Hoffenheim 1 – 3 Eintracht Frankfurt
2023-05-06 Hoffenheim 3 – 1 Eintracht Frankfurt
2022-11-09 Eintracht Frankfurt 4 – 2 Hoffenheim
2022-04-23 Eintracht Frankfurt 2 – 2 Hoffenheim

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Eintracht Frankfurt vs Hoffenheim H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Eintracht Frankfurt vs Hoffenheim?

Verifieer je leeftijd