Eintracht Frankfurt vs RB Leipzig

Eintracht Frankfurt vs RB LeipzigEintracht FrankfurtRB Leipzig

⚽ 2024-05-18 – Bundesliga

 

Eintracht Frankfurt vs RB Leipzig voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Eintracht Frankfurt vs RB Leipzig Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Eintracht Frankfurt - RB Leipzig gespeeld in de Bundesliga op 2024-05-18 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Eintracht Frankfurt vs RB Leipzig Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Eintracht Frankfurt - RB Leipzig gespeeld in de Bundesliga op 2024-05-18 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Eintracht Frankfurt tegen RB Leipzig?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Eintracht Frankfurt tegen RB Leipzig te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Eintracht Frankfurt vs RB Leipzig Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Eintracht Frankfurt en RB Leipzig wordt op 2024-05-18 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Bundesliga staat op 13:30 GMT. De ploeg onder leiding van coach D. Toppmöller heeft 1 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl RB Leipzig 3 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Eintracht Frankfurt vs RB Leipzig, behaalde Eintracht Frankfurt 1 overwinningen in eigen huis, terwijl RB Leipzig uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Eintracht Frankfurt: n/a
  • voor RB Leipzig: n/a

Eintracht Frankfurt vs RB Leipzig Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Eintracht Frankfurt en RB Leipzig:

Datum Uitslagen
2024-01-13 RB Leipzig 0 – 1 Eintracht Frankfurt
2023-06-03 RB Leipzig 2 – 0 Eintracht Frankfurt
2023-02-25 RB Leipzig 2 – 1 Eintracht Frankfurt
2022-09-03 Eintracht Frankfurt 4 – 0 RB Leipzig

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Eintracht Frankfurt vs RB Leipzig H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Eintracht Frankfurt vs RB Leipzig?

Verifieer je leeftijd