Eisenach vs Flensburg-H.

Eisenach vs Flensburg-H.EisenachFlensburg-H.

­čĄż 2024-05-16 – Bundesliga

 

Eisenach vs Flensburg-H. voorspellingen

We kunnen snel kijken naar de H2H-uitslagen voor de wedstrijd Eisenach tegen Flensburg-H. en de waarschijnlijke wedstrijdwinnaar voor deze handbalwedstrijd berekenen.

Eisenach vs Flensburg-H. Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Eisenach - Flensburg-H., die in de Bundesliga op 2024-05-16 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Eisenach vs Flensburg-H. Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Eisenach - Flensburg-H., die in de Bundesliga op 2024-05-16 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Voordat u wedt op de wedstrijdwinnaar, raden we u aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken. Het beste kunt u zelf de statistieken met de gegevens van HandballStats247.com doornemen om vervolgens de beste weddenschap optie te kunnen kiezen.

Welke bookmaker moet u gebruiken om op Eisenach vs Flensburg-H. te wedden?

Hieronder staan enkele aanbevolen websites waar u weddenschappen op Eisenach tegen Flensburg-H. kunt plaatsen, evenals andere weddenschapmarkten zoals over/under, odd/even, half-time winnaar etc.:

Deze aanbieders worden aanbevolen op basis van ervaring in de branche en gebruikerreviews. Deze bookmakers bieden ook bonussen voor nieuwe klanten, die prima te gebruiken zijn voor weddenschappen op voetbal, handbal en andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Eisenach vs Flensburg-H. Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd Eisenach vs Flensburg-H. uit de Bundesliga begint om 17:00 GMT op 2024-05-16. Het team van Eisenach heeft 10 overwinningen uit de 29 laatste wedstrijden, terwijl de uitploeg 21 wedstrijden in de laatste 26 wedstrijden heeft gewonnen.

Eisenach heeft gemiddeld 29.9 punten voor per wedstrijd en gemiddeld 31.8 punten tegen. Flensburg-H. daarentegen heeft een gemiddelde 37.3 punten voor per wedstrijd en een puntengemiddelde van 33.0 punten tegen:

  • Eisenach: 29 wedstrijden gespeeld met 10 overwinningen, 19 x verloren, 2 x gelijkspel in de nationale competitie
  • Flensburg-H.: 26 wedstrijden gespeeld met 21 overwinningen, 5 x verloren, x gelijkspel in de nationale competitie

Eisenach vs Flensburg-H. Head-to-Head Uitslagen

De laatste 4 head to head handbalwedstrijden tussen Eisenach en Flensburg-H. hadden de volgende uitslagen:

Datum Uitslagen
2023-10-28 Flensburg-H. 35 – 28 Eisenach
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

De H2H-gegevens voor Eisenach tegen Flensburg-H. zijn makkelijk en overzichtelijk op HandballStats247 terug te vinden, waar ook diverse andere wedstrijd- en competitieresultaten worden aangeboden.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Eisenach vs Flensburg-H.?

Verifieer je leeftijd